Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:466901
 
Evaluation:
Published: 11.09.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 10 units
References: Not used
Extract

Mana kursa darba tēma ir ‘’Tūrisma attīstības iespējas Talsos’’. Šo tēmu mani pamudināja izvēlēties personīgās simpātijas pret, manuprāt, ļoti skaisto, interesanto un pievilcīgo mazpilsētu – Talsiem. Bet tas nebūt nebija primārais iemesls šī darba tēmas izvēlei. Daudz svarīgāki man likās iemesli, kas kavēja pilsētas attīstību, un kā aktuālu faktoru varu minēt šobrīd, manuprāt, pārāk mazo informācijas pieejamību jeb reklāmu par Talsiem. Daudz vairāk tiek reklamēts pats Talsu rajons, atstājot novārtā pašu šī rajona administratīvo centru, respektīvi, Talsus. Manuprāt, šai deviņu pakalnu pilsētai – Talsiem ir liels potenciāls attīstīties un attīstīt plašāku tūrisma industriju, tāpēc šajā darbā cenšos pievērst lielāku uzmanību tieši šai pilsētai un tūrisma attīstībai tajā.
Pamatā centīšos apskatīt trīs galvenos jautājumus, lai izprastu tūrisma attīstības iespējas. Kā arī, lai uzzinātu, kādi tad ir faktori, kas aizkavē tā attīstību un kādas ir iespējas tūrisma industrijai pilnvērtīgi attīstīties? Mēģināšu izanalizēt cēloņus, lai skaidrāk saprastu rezultātu un to iespējas pilnveidojoties. Vispirms centīšos iepazīstināt ar pašu pilsētu, respektīvi, ar tās vēsturi, ģeogrāfisko stāvokli un tūrisma resursiem, ko tā piedāvā, noskaidrojot, kas tad īsti ir Talsi? Otrkārt, pievērsīšos jautājumam, ko Talsi ir spējīgi piedāvāt? Tas nozīmē, ka apskatīšu tās tūrisma produktu. Visbeidzot, centīšos noskaidrot, kas ietekmē tūrisma attīstību Talsos? Pievērsīšos tūrisma attīstību ietekmējošo faktoru analīzei, kā arī pievērsīšos ceļa izpētei, dodoties uz Talsiem, lai izpētītu cik daudz iespēju var izmantot, esot ceļā uz galveno mērķi.
Problēma, kurai pievērsos šajā darbā, manuprāt, ir diezgan svarīga arī pašas pilsētas attīstībai, tāpēc šajā darbā kā primāro uzdevumu esmu izvirzījusi noskaidrot un izpētīt cēloņus, kuri ietekmē tieši tūrisma attīstību šājā reģionā, līdz ar to arī izpētot vismaz vienu no pašas pilsētas attīstības kavējošiem faktoriem. Pievēršoties tūrisma nozares attīstībai pilsētā, kaut vai nedaudz, tomēr, pievērsos arī Talsu attīstībai kopumā, jo, manuprāt, tūrisma nozarei tajā ir būtiska loma.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register