Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:533368
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.05.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
Extract

Argentīna ir valsts, kura daudziem saistās ar futbolu un tango. Tā ir taisnība, bet šī valsts saviem viesiem piedāvā vēl daudz ko citu. Valsts sadalīta 23 provincēs. Galvaspilsētā Buenosairesā dzīvo 3 milj. cilvēku un tās priekšpilsētās vēl 10 milj. Valstī pavisam ir 36 milj. iedzīvotāju.
Buenosairesa ir eiropeiska pilsēta ar daudz parkiem, muzejiem, restorāniem un teātriem. Ir labas viesnīcas visās tūrisma vietās. Vakaros restorānos un teātros notiek tango uzvedumi, kuros piedāvā iespēju arī mācīties dejot tango. Tūristu iecienīts ir izbraukums pa Parana upes grīvu, kur salas, saliņas un kanāli aizņem Latvijas platību. Esot Argentīnā, noteikti iegriezieties lauku mui˛ās un nobaudiet tradicionālo ēdienu "asado", kas ir uz oglem ceptas vēršu ribu sloksnes, nieres, zarnas, tesmeņi vai pat sirds – kas nu kuram garšo.
400 km no Buenosairesas atrodas Mar del Platas pilsēta, kas ir slavena peldvieta Atlantijas okeāna krastā ar aktīvu kulturālu un izklaides programmu vasarā (dec- feb).
Ziemeļos, 1500 km no Buenosairesas, Misiones provicē - Puerto Iguacu, subtropisko mežu ietvarā, atrodas trešais lielākais pasaules ūdenskritums Cataratas de Iguacu. Upe, ūdenskrituma vietā izplešas līdz 4 km un krītot sadalās 275 mazākos ūdenskritumos. Drosmīgākajiem tiek piedāvāta iespēja aplūkot ūdenskritumu no helikoptera vai trosu tilta. Viskrāšņāk tas izskatās, kad ūdens šaltis apspīd saule. Tad tūristu acīm paveras skaistas varavīksnes.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register