Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:712813
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.03.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 8 units
References: Not used
Extract

Runājot par uzņēmējdarbību, ir vērts apskatīt kādu noteiktu mērķi, ko cilvēks gribētu realizēt. Iemesls uzņēmējdarbības veikšanai noteikti ir peļņas gūšana. Nauda tas ir gandrīz viss, ko cilvēk vispār var velēties. Nauda dod varu. Es domāju katrs no mums vēlās stabilu, naudas sfērā, nodrošinātu dzīvi.
Lai tiktu pie naudas cilvēki dibina uzņēmumus. Diemžēl ne visi apzinās ar kādam grūtībām sastapsies, un cik grūti apmierināt patērētāja vajadzības.
Sava darbā es izanalizēju firmas „XXL” (firmas nosaukums tiek mainīts, konfidencialitātes dēļ) darbību, mērķus, patērētājus un c.t.

SIA „XXL”
SIA “XXL” ir vadošais Zemgales reģiona uzņēmums kura darbības pamatvirziens ir informatīvās tehnoloģijas. Uzņēmums dibināts 1991. gadā. SIA “XXL” centrālais birojs atrodas Zemglē, bet Rīgā ir atvērta filiāle, kuras darbība ir virzīta uz “XXL” piedāvāto produktu izplatīšanu un apkalpošanu.
Par galveno savas darbības virzienu SIA “XXL” ir izvēlējies programmu nodrošinājuma izstrādi un pakalpojumu sniegšanu to ieviešanai dzīvē. Firma piedāvā augsti profesionālas grāmatvedības un noliktavas uzskaites programmas, operatīvo dienestu vadības programmas, programmas sociālajiem dienestiem, racionālas plānošanas programmas mūsdienīgām ražotnēm, Internet darbības risinājumus. Ar firmas izstrādātajām programmām Latgalē, Rīgā, Valmierā, Cēsīs un citās Latvijas pilsētās strādā vairāk par 300 uzņēmumiem. Jaunu ideju un ilgstošas pieredzes savienojums nodrošina mūsu programmproduktu augsto
kvalitāti un to efektīvu darbību.
„XXL” piedāvā pilnu tehnisko pakalpojumu klāstu – datortehnikas piegādi, datortīklu projektēšanu un montāžu, kvalitatīvu un ātru apkalpošanu. Saviem klientiem piedāvā gan pašu komplektētu datortehniku, gan pasaules vadošo firmu ražojumus.
Kas gan būtu visjaudīgākā datortehnika un modernākās programmas bez cilvēkiem kuri ir spējīgi to visu efektīvi pielietot? „XXL” mācību centrs sniedz iespēju paaugstināt darbinieku kvalifikāciju kā arī apgūt jaunu profesiju kura saistīta ar datortehnikas un modernu programmu pielietojumu – grāmatvedības uzskaites automatizācija, datorgrafika un dizains kā ari citas profesijas un kļūt par konkurentspējīgu mūsdienu darba tirgū. Apmācības pamatvirziens ir mācību programmas, saistītas ar moderno informācijas tehnoloģiju izmantošanu.
Darbinieku pieredze un tehniskā kompetence, ticība uzņēmuma attīstībai un jaunam tehnoloģijām, sniedz sadarbības partneriem pārliecību par informatīvo sistēmu, uz kurām balstās viņu darbība, veiksmīgu attīstību.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register