Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:738117
 
Evaluation:
Published: 12.04.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

Abu līmeņu komunikācijas kanālos ir jāplūst sabalansētam informācijas apjomam. Cilvēki vēlas zināt, kas notiek! Horizontālajā kanālā ir jāplūst profesionālajai informācijai un pozi-tīvai sadzīviskajai informācijai. Vertikālajā kanālā ir jāplūst profesionālai informācijai, mo-tivējošai informācijai un atpakaļ jānāk atgriezeniskajai informācijai. Tikai šādi sabalansēta informācijas aprite ļauj veiksmīgāk uzņēmumam sekmīgi strādāt – arī pateicoties darbinieku apmierinātībai. Uzņēmums šodien dzīvo naidīgā ārējā vidē – konkurence, krīze, tādēļ ir svarīgi, lai naidīga vide neveidotos uzņēmuma iekšpusē.
Manuprāt, daudzos uzņēmumos nav izprasta personāla vadītāja funkcija, un viņš ir nepamatoti pārvērsts par izpildītāju, kas intervē potenciālos darbiniekus, sakārto personāla dokumentus un organizē personāla apmācības vai komandas motivējošos pasākumus. Per-sonāla vadītājam ir jābūt vertikālā komunikāciju kanāla operatoram – starpniekam starp va-dību un personālu. Šādam personāla vadītājam jāiekaro darbinieku uzticība un jābūt labām attiecībām ar vadību, kā arī jāpārzina psiholoģija un komunikāciju māksla.
Uzņēmumā ir jābūt abu tipu komunikācijai, jo bez tās cilvēka saziņa nevar pastāvēt. Katram uzņēmuma darbiniekam un arī vadībai ir jādomā par to, kāda ir uzņēmuma darbinieku ko-munikācija, lai uzņēmumā būtu veiksmīga saziņa, augsti panākumi, peļņa un laimīgi darbi-nieki un darba devēji.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register