Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:699409
 
Author:
Evaluation:
Published: 18.01.2007.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Ievads   
2.  Viesnīcas LAIMI HOTEL ārējās vides analīze „N” gadam   
2.1.  Makrovides analīze   
2.1.1.  Politiskā vide   
2.1.2.  Ekonomiskā vide   
2.1.3.  Ekoloģiskā vide   
2.1.4.  Sociālā vide   
2.1.5.  Tehnoloģiskā vides   
2.2.  Mikrovides analīze   
2.2.1.  Noieta tirgus   
2.2.2.  Konkurenti   
2.2.3.  Komplementārie piedāvājumi   
2.2.4.  Resursu tirgus   
2.3.  S/V profils tūrisma vietai   
Extract

LAIMI HOTEL ir 4 **** kūrortviesnīca ar pilnu ēdināšanas pakalpojumu apjomu, vidēja lieluma viesnīca piecos stāvos ar deviņdesmit septiņiem numuriņiem, divām konferenču zālēm, restorānu, trenažieru zāli un SPA centru.
Viesnīca atrodas Rīgas rajona Salas pagastā, Babītes ezera krastā. Vietas izvēlē nav nejauša, bet gan ar pamatojumu. Babītes ezers atrodas tikai 15 minūšu braucienā no lidostas – tas nozīmē, ka klientam, kas iebraucis no ārzemēm pēc garā ceļa nebūs jāsaskaras arvienu no Rīgas nogurdinošākajām un stresu uzdzenošākajām problēmām – sastrēgumiem ceļā pāri Rīgas tiltiem. Tā kā mūsu klienti būs arī biznesa cilvēki, kuriem radīsies nepieciešamība apmeklēt dažādas tikšanās, tad attālums līdz centram no viesnīcas arīdzan ir tikai 15 minūtes. Klusā un patīkamā gaisotne ļaus atpūsties no pilsētas kņadas un izbaudīt viesnīcas piedāvātos relaksējošos pakalpojumus.
Ārējās vides analīzē viesnīcai LAIMI HOTEL tiks apkopota un pārstrādāta informācija, kas saistīta ar viesnīcas ārējo vidi, izdalot atsevišķi makrovidi, mikrovidi un stipro-vājo vietu profilu tūrisma vietai. Tas palīdzēs atklāt iespējas un draudus, kurus var radīt ārējā vide, lai pēc tam ar piemērotām stratēģijām varētu izmantot iespējas un minimizētu draudu ietekmi.
2.1. Makrovides analīze
Lai varētu pilnvērtīgi izanalizēt LAIMI HOTEL makrovidi, jāņem vērā šādi makrovides faktori: politiskā vide, ekonomiskā vide, ekoloģiskā vide, sociālā un tehnoloģiskā vide.
2.1.1. Politiskā vide
Politiskā situācija Latvijā ir diez gan nestabila – partijas un pati valdība mainās viena pēc otras. Taču nemainīga paliek viena iezīme – ar katru nākamo valdību aizvien vairāk uzmanības tiek pievērsts tūrismam, tā attīstībai un tā nozīmīgajai lomai valsts tautsaimniecībā. Tā kā tūrisms nepārtraukti attīstās, tā materiālais ieguldījums valsts budžetā arīdzan pieaug, līdz ar to, valdība ir ieinteresēta stimulēt un atbalstīt šo tautsaimniecības nozari. Patlaban tā arī notiek, tiek izstrādāti dažādi noteikumi un likumi, politikas un stratēģijas, kas rada labvēlīgus apstākļus uzņēmēju ienākšanai tirgū.
Kā vienu no lielākajiem draudiem politiskās vides stabilitātei var minēt tik aktuālo terorisma problēmu pasaulē. Taču tā kā Latvija tiek uzskatīta par mierīgu reģionu, tas varētu piesaistīt tūristus no terorisma apdraudētiem reģioniem, un tos, kas vienkārši nevēlas doties uz nedrošajiem rajoniem.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register