Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:136870
 
Evaluation:
Published: 29.11.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Kopš cilvēki atklāja uguni un saprata, ka kartupeļu ziedkopas nav jāēd, pie tam nejauši cepti kartupeļi ir daudz garšīgāki, kā arī, Zelmas tantes kautais jērs „Aivars” pagrabā, vēsumā, ilgāk uzglabājas svaigs- ļoti daudz kas ir mainījies.
Jauni atklājumi, fizikas, ķīmijas, bioloģijas likumi, zinātne un tās attīstība. Izklausās jau varen smalki, bet tas gadu simtos ir mijies ar pārtikas zinībām un ēdiena gatavošanu, jo, kā zināms, ēdiens ir vitāli svarīgs organismam, kā arī nenoliedzams fakts, ka barības uzņemšana cilvēkam rada baudu. Un, lai attīstītu pavārmākslu, nepārtraukti tiek attīstītas dažādas, ar ēdināšanu saistītas iekārtas, kuras izmantojam gan mājās, gan pavāri ēdināšanas uzņēmumos. Tā, piemēram, dažas interesantas iekārtas un fakti;

Siltumiekārtas

Elektriskā picu krāsns un mazliet par picām:
Picu vēsture meklējama Itālijā, Neapoles apkaimē, kad nabadzīgie neapolieši, lai uzlabotu raugu maizes garšu, maizei pievienoja tomātus, un, rezultāts bija ļoti labs.
Jau kopš 1738.g. senais itāļu nabadzīgo ļaužu ēdiens tika tirgots uz ielām, bet 1830. g. tika atklāta pizzeria – restorāns ar galdiņiem, kurš darbojas joprojām.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register