Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:462203
 
Author:
Evaluation:
Published: 30.05.2012.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  Viskija apraksts    4
2.  Viskija veidi    5
3.  Skotu viskija ražošanas tehnoloģijas detalizēts apraksts    8
4.  Viskija un ēdienu saderība    10
5.  Viskija pasniegšana    11
6.  Praktiskās situācijas novērtējums    12
  SECINĀJUMI    13
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    14
Extract

SECINĀJUMI
1. Tā kā pasaules viskija kartē pastāv ļoti daudzi ražošanas veidi, viskija vērtēšanas autoritātes šo dzērienu visbiežāk klasificē pēc izcelsmes vietas un ražošanai izmantotajām izejvielām.
2. Bez ūdens nav viskija, jo ūdens ir ļoti svarīga sastāvdaļa viskija ražošanā, viskija destilētavai nepieciešams ļoti daudz ūdens.
3. Viskijs ir graudu (miežu, kviešu, rudzu, kukurūzas) vai graudu iesala destilācijas produkts, kas noteiktu laiku izturēts ozolkoka mucās.
4. Alkohola saturs viskijā ir robežās no 40–65%.
5. Viskija pirmssākumos tas tika saukts par „dzīvības ūdeni” („aqua vitae”).
6. Amerikāņi un īri raksta whiskey, skoti un kanādieši – whisky.
7. Pasaulē tiek ražoti divi galvenie viskija veidi - iesala viskijs, graudu viskijs
8. Pasniedzot viskiju ar ūdeni, ūdens samazinās alkohola stiprumu, taču saglabās dzēriena raksturu.
9. Mūsdienās viskiju tīrā veidā visbiežāk pasniedz old-fashioned veida glāzēs ar 120 – 400 ml lielu tilpumu, neatdzesētā veidā.
11. Talsu Maxima XX tiek piedāvāti 13 viskija veidi, no kuriem 62% ir skotu, 23% īru un 15% amerikāņu viskiji.
12. Vispopulārākais no piedāvātajiem viskija tilpumiem ir 0,7 litri.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register