Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:901548
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.03.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 3 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  VISKIJA VĒSTURE    4
2.  KLASIFIKĀCIJA UN MARKAS    4
2.1.  Skotu viskijs    4
2.2.  Īru viskijs    8
2.4.  ASV viskijs    10
2.4.  Kanādas viskijs    12
2.5.  Japāņu viskijs    12
3.  SAJAUKŠANA AR CITIEM DZĒRIENIEM    13
4.  PIEEJAMĪBA LATVIJAS PATĒRĒTĀJIEM    14
  SECINĀJUMI    15
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    16
Extract

SECINĀJUMI
• Lai iegūtu viskiju, to jāiztur vismaz 3 gadus, dažus veidus pat vairāk nekā 25 gadus.
• Atkarībā no tā, kurā valstī un kurā valsts daļā tiek ražots viskijs, tam būs noteikta garša, aromāts un krāsa.
• Viskiju var baudīt gan kokteiļos, gan tīrā veidā, gan vienkārši atjaucot ar ūdeni vai ledu.
• Latvijā nopērkamie viskiji 1l maksā aptuveni 19 un vairāk eiro, tomēr cenas ir atšķirīgas - augstākas kvalitātes viskiji ir dārgāki, kā arī dažos veikalos iespējamas atsevišķas cenu svārstības.

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register