Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:759254
 
Author:
Evaluation:
Published: 05.07.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Not used
Extract

Žurnāls Ieva

Žurnāls Ieva ir periodisks izdevums latviešu valodā. Tas iznāk vienreiz nedēļā, mērķauditorija ir sievietes – visāda vecuma. Nav svarīgi, vai sievietei ir vīrs, bērni, labi atalgots darbs, zemnieku saimniecība vai dzīvoklis Rīgas centrā. Galvenais ir tas, ka žurnāls savu mērķauditoriju sasniedz ar patiesumu, tādu kā neviltotu draudzīgumu un rūpēm. To apliecina arī žurnāla milzīgā tirāža – 73 500. Abonementu skaits sasniedz 24 683. Kopējais lasītāju skaits ir 485 000.
Žurnāls pirmo reizi pasauli ieraudzījis 1997.gadā, un tā sākotnējā tirāža bija jau 35 000 eksemplāru, kas ir ārkārtīgi labs rādītājs tik mazā valstī. Žurnāla īpašnieks ir izdevniecība Santa.
Ievas galvenās tēmas ir svarīgi notikumi Latvijā un ārzemēs, intervijas, stils un mode, kultūra un māksla, skaistums un veselība, sieviešu jūtu pasaule, bērnu audzināšana un attiecības ģimenē, dažādu speciālistu konsultācijas un viedokļi.
Tāpat arī Ieva raksta par tādām tēmām kā: padomi mājās un dārza darbos, rokdarbi un kulinārija, konkursi, krustvārdu mīklas un testi, horoskopi un TV programma, zvaigžņu lietas ,jaunākās grāmatas un izklaides iespējas brīvdienās.

SVID (SWOT) analīze

Izdevuma stiprās puses – šāda veida izdevums Latvijas tirgū vēl nebija bijis, līdz ar to, laikā, kad tas radās, t.i.1997.gadā, tam īsti nebija konkurentu. Rezultātā – tas ieguva savas mērķauditorijas uzmanību bez īpašām pūlēm, jo jaunievedums bija sabiedrībai nepieciešams, gaidīts, sievietes bija izslāpušas pēc kaut kā reizē izklaidējoša, pamācoša un uzticama.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register