Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:247568
 
Evaluation:
Published: 21.10.2015.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Secinājumi par pētījumu
Apkopojot aptaujas datus, uzklausot intervējamo atbildes un pašām piedaloties eksperimentā, esam secinājušas, ka abas mūsu hipotēzes ir apstiprinājušās. Mūsdienās jaunietim ir viegli iekļūt darba tirgū, ir viegli dabūt darbu, taču ir nepieciešams laiks, apņēmība, pārliecība par sevi un, kas nav mazsvarīgi, kārtīgs, sakārots CV, kas ir pirmais dokuments, ko ierauga darba devējs pirms uzaicināšanas uz darba pārrunām. Ja CV visa informācija ir konkrēta, precīza, pareiza, tad tas ir solis tuvāk pirmajām pārrunām ar potenciālo darba devēju.
Viena no hipotēzēm bija apgalvojums, ka jaunietis nemaz nevēlas strādāt, taču sūdzas, ka viņam neviens šo iespēju nedod. Aptaujas dati liecina par to, ka tā ir. Nav teikts, ka visi no aptaujātajiem, kas atbildēja, ka nevēlas strādāt un nemeklē darbu, ir no tiem, kas sūdzas par šo problēmu, taču vairākums atbildēja ka nevēlas strādāt un darba iespējas nemeklē. Pilnīgi iespējams, ka, ja aptauju būtu izpildījuši daudz vairāk aptaujāto, tad rezultāti būtu savādāki un, iespējams, mūsu hipotēzes neapstiprinātos, taču mēs saņēmām šādas atbildes no aptaujātajiem, kuru rezultātā secinām, ka mūsu izvirzītie apgalvojumi ir pareizi.
Interviju atbildes arī patīkami pārsteidza, jo darba devēji bija pozitīvi noskaņoti, gatavi sniegt iespēju strādāt gan tiem, kas jau ir kaut kur strādājuši, gan tiem, kas nav guvuši iepriekšēju pieredzi. Viss atkarīgs no paša vēlmes, gribas un iespējām, tad arī darba devējs to pamanīs, ka vēlies strādāt, un pārējais jau ies savu gaitu.
Arī eksperiments izdevās vairāk kā veiksmīgs vienai no mums, jo vēlmes un iespēju rezultātā tika dabūts darbs kādā no Rīgas lielveikaliem. Tas pierāda, ka svarīgas ir jau augstāk minētās īpašības un spējas, ir tikai jāgrib un jāvar, tad arī viss pārējais izdosies!

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,70 €
Work pack Nr. 1349938
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register