Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Great deal: today with a discount!

Regular price:
3,49
You save:
0,45 (13%)
Discounted price*:
3,04
Purchase
Add to Wish List
ID number:319166
Author:
Evaluation:
Published: 02.08.2018.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Secinājumi:
Darba laikā ir noteikta NaCl vidēja molekulmasa ar ebulioskopisko metodi. Tās skaitliska vērtība ir vienāda ar 62.46 g/mol un procentuālā kļūda ir 6,88%. Parasti tiek minēts, ka veicot eksperimentu ar ebulioskopijas metodi, pieļaujamai kļūdai nav jābūt vairāk par 5%, savukārt iegūtā kļūda neietilpst iespējamās kļūdas robežās un nav pieļaujama. Tas varēja rasties tādēļ,ka iespējams šķīduma vārīšanās temperatūra tika noteikta neprecīzi, temperatūra varēja tikt nolasīta pirms tā sasniegusi maksimālo vārīšanās temperatūru, kā rezultātā viršanas temperatūras paaugstinājums sanāk mazāks lielums.Var novērot, ka visas aprēķinātās molmasas ir lielāki lielumi par teorētisko vielas molmasu, jo no formulas M1B = 2 *KA eb * S1B / (1T * SA ) redzams, ka vielas molmasa un temperatūras pieauguma starpība ir apgriezti proporcionāli lielumi- samazinoties vienam lielumam, otrs palielinās (jo mazāka viršanas temperatūru pieauguma starpība, jo lielāka molmasa).

Author's comment
Load more similar papers

Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Ebulioskopija”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/319166

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register