Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:301276
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.11.2013.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Atziņas, kuras var noderēt izvēloties vīnu pie ēdieniem:
1. Vīni no konkrētās valsts un reģiona sader kopā ar to pašu valsts un vietu ēdieniem.
2. Pie zupām vīnu izvēlēties ir grūti, bet ja tas ir vajadzīgs, labāk izvēlēties sausu stipru baltvīnu vai stiprinātos vīnus. Ir uzskats, ka vienīgais vīns, kas sader ar buljonu ir šerijs.
3. Ja ēdiens ir ar jēlu olas dzeltanumu, vīnu piemeklēt ir grūti, jo šim dzeltanumam piemīt nepatīkams efekts – tas it kā ‘’apvelk’’ mēli ar aizsargkārtu. Tāds pats efekts piemīt saldējumiem un sorbertiem. Šādā gadījumā ir izvēlēties kādu no dzirkstošajiem vīniem.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register