Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:385095
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.12.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

SIA SLAM, turpmāk saukta Izpildītājs, tās izpildirektora _________________ personā, kas darbojas, pamatojoties uz Statūtiem no vienas puses, un _______________________________, turpmāk saukts Pasūtītājs, ___________________ personā, kas darbojas, pamatojoties uz ___________, no otras puses, saskaņā ar LR likumdošanas aktiem noslēdza šādu Līgumu:


1. LĪGUMA PRIEKŠMETS
1.1. Pasūtītājs pasūta un apmaksā, bet Izpildītājs apņemas saskaņā ar šā Līguma noteikumiem izstrādāt, izgatavot, izvietot un (vai) pārraidīt ēterā Pasūtītāja reklāmu, turpmāk saukta Reklāma.
1.2. Reklāmas izstrādei izgatavošanai un izvietošanai tiek sastādīti atsevišķi protokoli ar sīki aprakstītiem sniegtiem pakalpojumiem. Šie protokoli kļūst par šā līguma neatņēmamu sastāvdaļu.
1.3. Ja Pasūtītājs savlaicīgi un pienācīgā kārtā izpilda šā Līguma noteikumus, Izpildītājs izstrādā, izgatavo, izvieto un (vai) pārraida Reklāmu saskaņā ar protokolos minētiem termiņiem, izcenojumiem un kvantumu.

2. PUŠU TiesĪbas un pienĀkumi
2.1. Izpildītājs apņemas nodrošināt Reklāmas izstrādi, izgatavošanu, izvietošanu un (vai) pārraidi ēterā saskaņā ar šā Līguma noteikumiem.
2.2.. Izpildītājs uzsāk Reklāmas izstrādi, izgatavošanu, izvietošanu un (vai) pārraidi tikai pēc tam, kad ir saņemts Pasūtītāja maksājums par 50% (piecdesmit procentiem).
2.3. Savu iespēju un kompetences ietvaros Izpildītājs apņemas nodrošināt Reklāmas tehnisko kvalitāti.
2.4. Izpildītājam ir tiesības neizgatavot, neizvietot un nepārraidīt ēterā Reklāmu, kas neatbilst Izpildītāja tehniskajiem standartiem vai LR likumdošanas aktu prasībām.
2.5. Izpildītājs apņemas informēt Pasūtītāju, ja Reklāmas izvietošana vai raidīšana tiek atteikta sakarā ar Reklāmas tehniskās kvalitātes, satura vai formas neatbilstību Izpildītāja vai LR likumdošanas aktu prasībām. Šajā gadījumā līgumslēdzēji uzskata, ka Izpildītāja saistību izpildi kavē Pasūtītājs, bet pēc Izpildītāja piekrīšanas Pasūtītājam ir tiesības novērst Reklāmas trūkumus un turpināt šajā Līgumā noteiktās attiecības. …

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,98 €
Work pack Nr. 1203508
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register