Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:184250
 
Evaluation:
Published: 08.02.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pedagoģiskās darbības pašanalīze.
Skolēni mācību procesā piedalījās ar interesi un patiku. Demonstrējumi tika aplūkoti vērīgi un secinājumi tika izdarīti pārdomāti. Pareiza likās izvēle viņiem pašiem izveidot katram savu priekšmetu izkārtojumu un to uzzīmēt.
Par skolēnu mācīšanās darbības izpausmi liecināja viņu kopīgā sadarbība un sadarbība ar skolotāju, vērojot un analizējot mākslas darbus ,atrodot un izprotot kontrasta jēgu un izprotot plakņu novietojumu darbos.
Ļaujot pašiem izvietojot priekšmetus tālākai darbībai un apskatot demonstrētos darbus, bērnos veicināju kritiskās domāšanas prasmes. Sadarbības prasmes tika veicinātas pārrunājot par demonstrētajiem mākslas darbiem un piedaloties diskusijā, analizējot darbus.
Radošā domāšana tika veicināta - zīmējot savu darbu, kurā attainoja dažāda lieluma priekšmetus, kas aizsedza cits citu. Lai darbā radītu saredzamu noskaņu, skolēniem bija veiksmīgi jāprot salikt priekšmeti. Stundas mērķis bija skolēnos veidot izpratni par tuvāk un tālāk novietotu objektu attēlošanu.
Ar darbu skolēni tika galā veiksmīgi, tā kā katrs skolēns individuāli, katrs skolēns krāsu toņus bija izvēlējies atbilstoši savam noskaņojumam un raksturam. Atslēgas vārdi šajai nodarbībai ir ,,klusā daba”, ,,noskaņa”.
Stundas tēma man pašai ļoti patika un redzēju, ka arī bērnos izraisīju interesi. Skolēni izteica vēlmi atnest savus priekšmetus un citā nodarbībā arī zīmēt. No šīs stundas guvu apliecinājumu zināmam faktam, ka caur krāsām vislabāk redzēt bērna emocionālo noskaņojumu. Kopumā bērni visi bija pozitīvi, atvērti un radoši. Otreiz šādā nodarbībā nemainītu neko.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,48 €
Work pack Nr. 1352307
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register