Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
11,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:422265
 
Evaluation:
Published: 09.09.2019.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

4. uzdevums. TLS/SSL savienojuma izveidošana ar serveri. Lai veiktu darba protokolā aprakstītā uzdevuma izpildi, vispirms nepieciešams veikt darba vides sagatavošanu un nepieciešamo datņu iegūšanu. Šim nolūkam izpilda saistīto komandu cd ~ && mkdir openssl_api && cd openssl_api , kas pārvieto lietotāju uz viņa “mājas” direktoriju, izveido jaunu direktoriju TLS/SSL funkcionalitātes testēšanai ar nosaukumu openssl_api un veic pāreju uz to. Pēc tam izpilda komandu:
wget http://www.cis.syr.edu/~wedu/seed/Labs_12.04/Crypto/Crypto_PublicK
ey/files/demo_openssl_api.zip –, kas paredzēta uzdevumam nepieciešamo pirmkoda datņu lejupielādei. Savukārt ar komandas unzip demo_openssl_api.zip palīdzību veic iepriekš lejupielādētās .zip arhīva datnes atarhivēšanu. Pēc tam pāriet uz atarhivēto direktoriju ar cd demo_openssl_api.
Lai no lejupielādētajiem pirmkoda failiem izveidotu atbilstošos izpildāmos failus klienta un servera funkcionalitātes testēšanai, atrodoties pirmkoda direktorijā, terminālī jāieraksta komanda make, kas vadoties pēc kompilatoram paredzētās datnes Makefile satura rezultātā izveidos divus izpildāmos failus – cli un serv – attiecīgi klienta un servera funkcionalitātes nodrošināšanai.
Atrodoties aizvien tajā pašā direktorijā, iespējams izpildīt komandu ./serv, kas startēs kompilēto servera puses izpildāmo failu, bet jaunā termināļa logā ievadot komandu ./cli tiks startēta klienta puses programma, kas automātiski uzsāks saziņu ar serveri.…

Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register