Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:219172
 
Evaluation:
Published: 21.10.2010.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Pacients slimo ar organiskiem šizofrēnijai līdzīgiem murgiem ( F06.2 ). Šajā stacionārā pacients atrodas jau 14. reizi. Pacienta slimības sākums ir kopš 2005. gada.
Par vecvecākiem pacients neko nezin. Vecāki ir miruši. Māte – pēc pacienta vārdiem: „no vecuma”. Tēvs – gājis bojā 1943. gadā. Nekādu iedzimtu slimību ģimene neesot. Pacientam ir brālis un māsa. Brālis kara laikā aizbraucis dzīvot uz Vāciju un pacients par viņu neko nezin. Māsa – mirusi no sirds slimības, kādas pacients nevar precizēt. Pacients bija precējis, bet 1973. gadā izšķīrās ( „rakstura nesaskaņas”). Pacientam ir dēls, nekādu sūdzību par veselību nav. Ģimenē nekādu hronisku slimību nav.
Pacients neko nevar pateikt par agro bērnību, jo neatceras. Dzimis Pskovā. Bērnudārzā nav gājis. Bērnībā bijis draudzīgs, spēlējies labprāt ar draugiem un palīdzēja vecākiem saimniecībā.
Skolas vecumā mācījies viduvēji. Beidzis 7 klases. Pabeidzis ārodskolu. Pēc tam strādāja lauksaimniecības darbus. Pacients dienējis armijā. Un pēc armijas atbraucis dzīvot uz Latviju. Strādājis papīru kombinātā Slokā – 10 gadus. Tad strādāja TEC-1, TEC-2 par metinātāju visu mūžu, līdz pensijai.
Pacients apgalvo, ka kaimiņi grib viņu nogalināt ar lāzera starojumu un indē ar gāzi. Pirmo reizi pacients nokļuvis Rīgas PNS 2005.g., ar Bulduru slimnīcas nosūtījumu, jo pacientam bija vajāšanas murgi jau 5 gadus.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register