Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:360839
 
Evaluation:
Published: 20.10.2011.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Uzdevums    3
  Pārskats par basketbola klubiem    4
  Pārskata veidošana par klientiem    5
  Pārskats par turnīriem    6
  Pārskata veidošana par turnīriem    7
  Secinājumi    8
Extract

Secinājumi
Tika izstrādāts trešais praktiskais darbs, kura uzdevums bija izveidot pārskatu. Izveidoju divus pārskatus-par basketbolu klubiem un turnīriem. Pārskats par basketbola klubiem sanāca daudz labāks, jo tajā bija iespējams ievietot datus, kuri bija daudz labāki un atbilstošāki pārskatam, un ar kuriem varēja īstenot plašāku funkciju un formatēšanas iespēju klāstu, kā rezultātā pārskats sanāca daudz piemērotāks.
Pārskatā par basketbolu klubiem es gribēju ieraudzīt visu informāciju par spēlētājiem un naudas summām, kuras apgrozās klubā, kā arī vēlējos informāciju sagrupēt tā, lai pārskats būtu vizuāli pievilcīgāks. Tā kā šī ideja tika veiksmīgi realizēta nolēmu papildināt pārskatu ar papildus informāciju, pievienojot informāciju par kluba prezidentu. Otrajam pārskatam arī tāpat kā pirmajā izvēlējos darboties ar 3 tabulām, jo tieši šim tabulām savā starpā bija kaut kāda saite un līdz ar to pārskatu varēja uztaisīt daudz labāku un lielāku informācijas klāstu, nekā taisot pārskatu par vienu vai divām tabulām.
Kopumā darbs nebija sarežģīts. Visvairāk laika tika patērēts pie pārskatu veidošanas metodes izvēles – ļoti grūti bija izvēlēties programmu ar kuru veidot pārskatu, taču beigās nolēmu izmantot MS ACCESS, jo ar šo programmu bija vieglāk veidot pārskatus, kā arī šī programma bija vieglāk saprotama. Pārskatus veidoju izmantojot gan automātiskos rīkus, gan manuālo pieeju. Vairāk tika pielietoti automātiskie rīki. Darba izstrādes procesā pārskats par basketbola klubiem tika mazliet pielabots, jo biju veidojot grupēšanu un norādot tās iestatījumus. Kļūdas tika novērstas un iegūtais rezultāts apmierināja.
Darbs tika izstrādāts, lai iegūtu gan teorētiskas, gan praktiskas iemaņas pārskatu veidošanā esošai datu bāzei. Pārskati tikai veidoti tieši par šīm tabulām, jo konkrētās tabulas saturēja informāciju, kuru, manuprāt, bija vērts apkopot vienkopus viegli pārskatāmā veidā. Visam darbības procesam bija konkrēts mērķis.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −8,20 €
Work pack Nr. 1317382
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register