Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:946434
 
Author:
Evaluation:
Published: 16.09.2004.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: 11 units
References: Not used
Extract

Prezervatīvs aizsargā no seksuāli transmisīvām slimībām:sifilisa,gonorejas,herpes simplex,AIDS! Prezervatīvs aizsargā no nevēlamas grūtniecības.Efektīvs aizsarglīdzeklis pret grūtniecības iestāšanos ir arī hormonālās tabletes,bet tās neizsargā no seksuāli transmisīvo slimību cilvēka imūndeficīta vīrusiem.
Prezervatīvs nav 100 procentu drošs aizsarglīdzeklis,bet 95-98 procentiem drošība jums būs,ja lietosiet pareizi.
Pārbauda derīguma tērmiņu.Tas norādīts uz iesaiņojuma.Var būt norādīts līdz kuram laikam
prezervatīvs derīgs vai arī tā tuvošanās datums.Gadijumā,ja prezervatīvs ir iesaiņots alumīnija folijā,tas derīgs 5.gadus.Prezervatīvu glabā istabas temperatūrā un telpā,kas pasargāta no tiešiem saules stariem.
Prezervatīvu lieto tikai vienu reizi.Lieto elektroniski pārbaudītus prezervatīvus un tikai vienreiz.Prezervatīvs nav paredzēts atkārtotai tā lietošanai.Katra dzimumakta laikā lietojams cits prezervatīvs.Prezervatīvu no iesaiņojuma atplēš ar rokām(nelieto šķēres vai citus asus instrumentus)un neizmeiģina(neatloka)pirms lietošanas.
Prezervatīva lielums šobrīd nav svarīgs,parasti pārdod viena lieluma prezervatīvus,jo mūsu dienās ražotie prezervatīvi ir elastīgi un der visiem cilvēkiem.
Prezervatīvus nedrīkst ieziest ar eļļu,vazelīnu vai krēmu!
Šai gadijumā prezervatīva izturība mazinās un tas neaizsargā no seksuāli transmisīvām slimībām un AIDS.Prezervatīvi ir vai nav lubricēti-tas norādīts uz iesaiņojuma.Prezervatīva papildus ieziešanai lieto uz ūdensbāzes ražotus lubrikantus.Prezervatīvi var būt lubricēti ar spermicīdu ziedi,kas samazina spermiju kustīgumu un tādejādi labāk aizsargā pret nevēlamas grūtniecības iestāšanos.Spermicīdam Nonoxynol-9 ir arī antibakteriāla iedarbība,tapēc palielinās prezervatīva aizsargspēja pret seksuāli transmisīvām slimībām.
Prezervatīvu izvēle ir ļoti plaša un domāta katram pēc viņa gaumes.Jums iespējams izvēlēties noteiktu aromātu:ābolu,banānu,ķiršu,kanēļa,apelsīnu,piparmētru,aveņu,zemeņu.Šādi prezervatīvi vairāk domāti orālam dzimumaktam vai arī tad,ja nepatīk raksturīgā gumijas smarža.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register