Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:319049
 
Evaluation:
Published: 05.06.2006.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Svarīgākā alus gatavošanas izejviela ir iesals. Iesala ražošana parasti tiek nodalīta kā atsevišķa nozare. Iesals top speciālos cehos jeb iesalnīcās, kas dažkārt pat nav alus darītavu sastāvā. Iesala gatavošana ietver graudu tīrīšanu, mazgāšanu, mērcēšanu, diedzēšanu, kaltēšanu un dīgļsaknīšu atdalīšanu. Vispirms iesalu attīra un samaļ iesala dzirnavās. Ir sausais un mitrais malšanas paņēmiens. No iesala maluma pakāpes atkarīgs misas filtrācijas ātrums, iegūtā ekstrakta daudzums un misas kvalitāte.
Tad gatavo iejavu. Iejavas gatavošanas pamatuzdevums ir pārvērst iesalā esošās vielas, galvenokārt cieti un olbaltumvielas, ūdenī šķīstošās vielās un turpmākajā procesā panākt maksimālu ekstraktvielu pāreju misā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register