Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:239074
 
Evaluation:
Published: 10.12.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Bankets norisināsies Ķekavā, Gaismas ielā 24, ģimenes restorānā ‘’Bambaleo’’. Pie restorāna ir ērta un plaša autostāvvieta, kā arī turpat netālu ir autobusa pieturvieta, no kuras ik pēc 20 minūtēm kursē autobusi un mikroautobusi uz Rīgu. Restorāns ir viegli atrodams, jo tas atrodas pašā Ķekavas centrā.
Bankets tiks veltīts izstāžu kompleksa ‘’AML Rāmava’’ veiksmīgai sezonas noslēgšanai, lūgtie viesi būs firmas darbinieki ar savām ģimenēm. Šis pasākums tiks veidots kā ‘’viegla’’ un ģimeniska pēcpusdiena tuvu cilvēku vidū.
Banketa zāle ir plaša veidota lauku stilā ar nepiespiestu gaisotni, turpat atrodas arī bārs pie, kura viesi paši varēs pasūtīt sev kokteiļus (nav iekļauts banketa izmaksās), kā arī viesiem būs iespēja izmantot visai ērto un mājīgo āra terasi. Restorāna telpas ir plašas un mājīgas, visa pamatā ir koks-koka galdi, krēsli, bāra lete. Sienas ir no mūra-mākslīgi drupinātas un tonētas, lai radītu senatnīguma iespaidu, arī griestu sijas papildina telpas senatnīgās un tajā pašā laikā mājīgās noskaņas radīšanu. Banketa zāle ir ļoti atbilstoša, attiecīgā banketa rīkošanai, jo šī pasākuma mērķis ir radīt nepiespiestu un brīvu atmosfēru viesu vidū, radot ģimenisku gaisotni.
Banketa apkalpošana būs pašapkalpošanas. Viesi paši apkalposies pie zviedru galda.
Visas apkalpošanai nepieciešamās telpas atrodas restorāna. Ēdieni tiks kārtoti uz paplātēm virtuvē, kas atrodas blakus banketa zālei. Arī ēdienu gatavošana notiks restorāna uz vietas, tāda veidā atvieglojot sev jautājumus par ēdienu piegādi, kvalitāti un to transportēšanas problēmām.…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register