Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
6,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:248105
 
Author:
Evaluation:
Published: 25.04.2006.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ceļojums sākas agri no rīta Rīgas autoostā no 33. platformas, ceļam uz Cēsīm. Cēsīs, pie Cēsu autoostas parkā, tad arī notiek pulcēšanās pirmās dienas pārgājienam. Pirmajā dienā ir ieplānots aptuveni 30 km garš pārgājiens, tāpēc arī tikšanās un starts tiek dots agri no rīta. Pirmais ir gājiens cauri pilsētai un ievērojamāko objektu apskate, piemēram, vecākā alus darītava Cēsīs, Pils parks, Cēsu pilsdrupas, Rīgas iela, Līvu laukums un tad līdz pašai Gaujas malai, lai varētu sākt mest izaicinājumu pašai Gaujai. Gājiens nebūs viegls, bet interesants. Gaujas malā visi dalībnieki sadalās grupās un vienojas par kopējā grupas inventāra nešanu. Tiek izdalītas kartes un triatlons var sākties. Gājiens notiek pa Gaujas kreiso krastu, jo no šī krasta vislabāk ir saskatāmas klintis un ieži. Tā ar nelielām apstājām grupai jāaiziet līdz Amatas ietekai Gaujā un pa Amatu uz augšu līdz Zvārtas iezim.
Otrajā dienā no rīta apmetnes novākšana un gatavošanās ceļam pa Amatu uz leju ar gumijas piepūšmajām laivām. Laivā divi tūristi, katram glābšnas veste un ķivere drošībai. Kad nometne novākta un laivas piepumpētas, var sākt otrās dienas laivojumu pa Amatu līdz ietekai Gaujā un tālāk uz Līgatnes pārceltuvi.
Trešajā dienā paredzēta Līgatnes apskate ar velosipēdiem. Pārcelšanās pāri Gaujai ar prāmi. Līgatnes dabas un mācību parka apskate, Līgatnes papīrfabrika. Pēcpusdienā došanās mājup.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register