Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
11,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:948388
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.05.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Stiprās puses:
Sangviniķis ir personība, kas ar savu starojumu pievelk apkārtējos cilvēkus, ir runīgs, liels stāstītājs, katrās viesībās ienes dzīvību, ir apveltīts ar labu humora izjūtu, labi atceras krāsas, ir emocionāls un pārliecinošs, ir dzīvespriecīgs un enerģijas pārpilns, ir izteiksmīgs un visam ķeras klāt ar lielu entuziasmu, allaž ir ziņkārīgs, ir piemērots skatuvei, viņam piemīt aktiera talants, pastāvīgi izskatās izbrīnīts un atstāj nevainīga cilvēka iespaidu, dzīvo pašreizējam mirklim, ir pārāk vaļsirdīgs, ir vienmēr mazliet bērnišķīgs.
Vecāki sangviniķi pārvērš māju spēļu laukumā, visi bērnu draugi parasti viņus mīl, katastrofas pārvērš komēdijās, labprāt tēlo cirka direktoru.
Sangviniķis darbā brīvprātīgi piesakās veikt jaunus pienākumus, arvien izdomā sev jaunu nodarbošanos, parasti labi izskatās, ir apveltīts ar radošu fantāziju un mīl košas krāsas, piemīt enerģija un entuziasms, ikvienu darbu uzsāk ar sajūsmu, iedvesmo citus līdzdarboties, viņa darbaprieks pielīp arī pārējiem.
Draugs sangviniķis viegli iegūst jaunus draugus, mīl cilvēkus, uzplaukst, ja viņam saka komplimentus, apkārtējiem šķiet interesants, citi viņu apbrīno, nemēdz turēt ļaunu prātu, ātri lūdz piedošanu, nepazīst garlaicību, patīk spontānas aktivitātes.

Priecāsimies kopā ar sangviniķi!

Ai, cik ļoti mums vajadzīgi sangviniķi!

Uzmundrinājums grūtos brīžos.
Bezbēdība skumjās dienas.
Mierinājuma vārds, kad kāds ir nomākts.
Kāds jauks joks, kad ap sirdi tik smagi.
Cerību stariņš, kas izkliedē tumšos mākoņus.
Entuziasms un enerģija, kas mūs atkal mudina sākt visu no gala.
Šarms un radoša fantāzija, kas pēlēkās dienas padara krāsainas.
Bērnišķīgi vienkārša loģika sarežģītās situācijās.

Sangviniķi jau no mazām dienām ir dzīvespriecīgi un ziņkārīgi, viņiem piemīt iedzimta tieksme visur meklēt patīkamo. Sangviniķis zīdainis spēlējās ar visu, ko vien var atrast, daudz smejas un guldzina, un viņam ļoti patīk atrasties cilvēku sabiedrībā.
Sangviniķiem nav vairāk talanta vai iespēju kā citu temperamenta tipu ļaudīm, taču, šķiet, ka viņi visu dara ar lielāku prieku nekā pārējie. Viņu kūsājošā personība un dabiskais valdzinājums piesaista cilvēkus.
Visvieglāk sangviniķi var pazīt, ja paklausās, kad runā kāds cilvēku pulciņš-sangviniķis ir tas, kurš runā visvairāk un visskaļāk. Kamēr citu temperamentu tipu pārstāvji tikai vienkārši runā, no sangviniķu mutes plūst krāšņi, krāsaini stāsti.
Sangviniķiem piemīt iedzimta tieksme allaž atrasties centrā. Šī tieksme, kā arī krāsainie stāsti padara viņus par sabiedrības dvēseli ikvienās viesībās.
Sangviniķi slikti atceras vārdus, datumus, vietu nosaukumus un faktus, taču viņiem piemīt vienreizējā dabas dāvana noglabāt savās atmiņas dzīlēs dzīves krāsainās epizodes.
Sangviniķi ir sirsnīgi cilvēki, viņiem ir paradums savus draugus apkampt, skūpstīt, uzsist tiem uz pleca, mīļi noglāstīt. Šis fiziskais kontakts viņiem šķiet tik dabisks, ka viņi pat nepamana, kā melanholiķi atraujas atpakaļ, redzot sangviniķi nākam pretī izplestām rokām.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1209894
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register