Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:636835
 
Evaluation:
Published: 02.11.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Iepazīstoties ar šādu iespēju un izvēles pārpilnību kāds ir internetā, var šķist, ka darba meklēšana internetā ir pārāk grūts un sarežģīts pasākums. Taču vislabākā metode, kā atrast darbu, ir visu iespēju maksimāla izmantošana savā labā. Veiciet tirgus izpēti, uzrakstiet labu CV, meklējiet vajadzīgos kontaktus, izskatiet darba piedāvājumus un nosūtiet savu CV. Kādu laiku atstājiet savu datoru, jo nedrīkst aizmirst arī tradicionālās darba meklēšanas metodes, kuras var izrādīties vēl rezultatīvākas. Dodieties ārā, satieciet cilvēkus, iegriezieties bibliotēkās un neaizmirstiet caurskatīt arī vietējos laikrakstus.
Neaizmirstiet, ka meklējumi kibertelpā ir saistīti arī ar zināmu risku, jo reizēm var nedarboties kāds darbarīks vai hipersaite, darba piedāvājumi var būt kļūdaini vai novecojuši. Tomēr interneta izmantošana paplašina jūsu redzesloku un ievērojami uzlabo iespējas atrast tieši jums vispiemērotāko darba vietu. Taču var arī nepaveikties, jo tā tomēr daļēji ir tikai laimes spēle.
Darba meklētāju loks internetā ir ļoti plašs un piedāvājums ir milzīgs. Kā atrast sev nepieciešamo? Kā panākt to, lai tieši tevi pamana un uzaicina uz pārrunām?
Kā sākt savus darba meklējumus? Ja cilvēks nav īsti pārliecināts par saviem talantiem, tad palīgā var nākt bezmaksas testi, kas atrodami internetā. Izmēģiniet vairākus dažādus testus, lai salīdzinātu rezultātus, jo neviens no tiem nesniegs absolūtu patiesību. Iesākumam pamēģiniet Princeton Review Online (www.review.com, nepieciešama reģistrācija) un Career Key (www.ncsu.edu/careerkey).Testi jums sniedz tikai ieteikumus. Tas, ka pēc kāda testa rezultātiem iznāk, ka jūs būtu lielisks santehniķis, vēl nenozīmē, ka jūs nevarētu būt tikpat labs jurists.…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1138218
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register