Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:104291
 
Evaluation:
Published: 30.01.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Diskusija notiek studijā, kur fonā ir 8 ekrāni, kas veido divus galvenos attēlus. Kreisajā pusē tiek rādītas grāmatas (Limuzīns Jāņu nakts krāsās vai citas, kas saistītas ar rakstnieci Māru Svīri) un labajā pusē – parādīts gan Zvaigzne ABC uzraksts, kas ir reklāma, gan raidījuma nosaukums “Grāmatu kods”. Gaismas ziņā ir izmantotas ļoti spilgtas krāsas (rozā, lillā), kas nešķiet diezgan pamatotas un, kas kaut kādā mērā pat aizēno intervējamos.
Vēl piebilstot par tehniskajām lietām, jāsaka, ka raidījuma kvalitāte nav sevišķi laba gan jau minētajos titros, gan, piemēram, beigu sižetā, kur tika parādītas Svīres 3 mīļākās grāmatas. Grāmatu nosaukumi un autori ir diezgan nesalasāmi.
Visbeidzot par verbālā komentāra un attēla saskaņotību. Jāsaka, ka saskaņotība gan bija, gan nebija, bet lielākoties tomēr bija, piemēram, pašā sākumā, raidījuma vadītājam piesakot Māru Svīri, jau uzreiz attēlā viņa parādījās, kas bija ļoti saskaņoti. Būtiski pieminēt, ka šajā vietā un arī ielu interviju sižeta laikā tika izmantota dubultā bilde jeb vērota reakcija uz pateikto. Tāpat beigās, kad tika runāts par rakstnieces Svīres mīļākajām grāmatām, tās līdz ar vadītāja pieteikšanu, tika parādītas ekrānā un ekrāns tika sadalīts divās daļās – kreisajā pusē skatītājam redzot grāmatas un labajā pusē redzot Svīri un dzirdot viņas komentārus. (skat. 4.att.)

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register