Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:739809
 
Author:
Evaluation:
Published: 24.05.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Rūpīgi nomazgā dārzeņus. Gurķus pārgriež uz pusēm, sarīvē šķēlītēs. Tomātus sagriež nelielās šķēlītēs, ziedkāpostus sadala nelielās rozetītēs, pievieno pārējās sastāvdaļas un rūpīgi sajauc. Garšvielas (sāli, piparus, cukuru) pievieno pēc garšas. Kārto salātu traukā un dekorē ar zaļumiem.

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Persikus un bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos. Augļus sasmalcina blenderī. Pievieno kubos sagrieztu saldējumu un visu sakuļ viendabīgā masā. Salej nelielos trauciņos un uz 1 stundu ieliek saldētavā. Pasniedz rotātus ar mandarīnu daiviņām. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register