Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ

Don't sit like a dog in the manger!

If you wrote a paper...

add paper to Atlants.lv Add paper and earn money!

You will earn money and help others!

6 month subscription - 100% discount!

Regular price: 7,79 €

Redeem FOR FREE
..
Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte
File size:
12 KB
ID number:

739809

Author:
Evaluation:
Published: 24.05.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Rūpīgi nomazgā dārzeņus. Gurķus pārgriež uz pusēm, sarīvē šķēlītēs. Tomātus sagriež nelielās šķēlītēs, ziedkāpostus sadala nelielās rozetītēs, pievieno pārējās sastāvdaļas un rūpīgi sajauc. Garšvielas (sāli, piparus, cukuru) pievieno pēc garšas. Kārto salātu traukā un dekorē ar zaļumiem.

Ēdiena gatavošanas tehnoloģoja:

Persikus un bumbierus nomazgā, nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos. Augļus sasmalcina blenderī. Pievieno kubos sagrieztu saldējumu un visu sakuļ viendabīgā masā. Salej nelielos trauciņos un uz 1 stundu ieliek saldētavā. Pasniedz rotātus ar mandarīnu daiviņām. …

Author's comment
Send to email

Your name:

Enter an email address where the link will be sent:

Hi!
{Your name} suggests you to check out this Atlants.lv paper on „Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte”.

Link to paper:
https://eng.atlants.lv/w/739809

Send

Email has been sent

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Not registered yet?