Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:668751
 
Evaluation:
Published: 01.04.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  VISTU OLU SORTIMENTS    2
  VISTU OLU NOZĪMĒ UZTURĀ, UZTUVĒRTĪBA UN ĶĪMISKAIS SASTĀVS    2
  VISTU OLU KVALITĀTE UN TO IETEKMĒJOŠIE FAKTORI    4
  VISTU OLU UZGLABĀŠANA UN REALIZĀCIJA    5
  VISTU OLU MARĶĒJUMS    7
  IZMANTOTIE LITERATŪRAS AVOTI    8
Extract

VISTU OLU MARĶĒJUMS
Olas šķiro pēc kvalitātes:
A kategorijas olas jeb svaigas olas;
A kategorijas “ekstra”;
B kategorijas olām jeb aukstumā uzglabātas olas;
C kategorijas olas jeb "atšķirotas olas”;
XL - ļoti lielas olas, kuru svars ir 73 g un vairāk;
L - lielas olas, kuru svars ir no 63 g līdz 72 g;
M - vidējas olas, kuru svars ir no 53 g līdz 62 g;
S - mazas olas, kuru svars ir mazāks par 53 g.
Visu kategoriju olas, kas paredzētas mazumtirdzniecībai, tiek marķētas.
Olu marķējumam jābūt labi salasāmam. Marķējumā izmantotajai krāsai jāatbilst prasībām, kādas normatīvajos aktos noteiktas krāsvielām, kuras izmanto pārtikas preču marķēšanai.
Olu marķējumā obligāti norāda galīgo derīguma termiņu un olu ražotāju, bet papildus, ja ražotājs vēlas, var sniegt citu informāciju.
Galīgā derīguma termiņa marķējumu (to apzīmē ar 5 mm lieliem cipariem) uzliek olai šķirošanas brīdī un norāda šādā kārtībā:
1. datums no 01 līdz 31;
2. mēnesis no 01 līdz 12.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −1,48 €
Work pack Nr. 1385256
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register