Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
7,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:928882
 
Author:
Evaluation:
Published: 22.02.2022.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Time period viewed: 2016 - 2020 years
2021 - 2025 years
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA UN TĀ ATRAŠANĀS VIETAS RAKSTUROJUMS    5
2.  UZŅĒMUMA DARBĪBAS PAMATOJUMS UN SPECIALIZĀCIJA    6
3.  UZŅĒMUMA ORGANIZATORISKĀ STRUKTŪRA    7
4.  UZŅĒMUMA KAPACITĀTE UN MĒRĶA GRUPAS    8
5.  UZŅĒMUMA PAMATA UN PALĪGPAKALPOJUMA VEIDI    9
6.  UZŅĒMUMA PAKALPOJUMU VEIDS UN LĪMENIS    10
7.  UZŅĒMUMA NOSLOGOJUMS    11
8.  PAKALPOJUMA TIRGUS UN SARAŽOTĀ PRODUKCIJA    12
9.  SADARBĪBAS UN INFORMĀCIJAS PLŪSMA    15
10.  H.E. VANADZIŅŠ. ZIEMEĻU RESTORĀNA SVID MATRICA    16
11.  SECINĀJUMI    18
12.  PRIEKŠLIKUMI    19
13.  LITERATŪRAS AVOTI    20
Extract

Bērnu ēdienkartē ietilpst mājas frī kartupeļi, krāsaini makaroni ar gaļu, briežu kotlešu bumbas ar biezeni, kā arī vistas gaļas plāceņi. Visi šie ēdieni tiek noformēti īpaši koncentrējoties uz bērnu vēlmēm, kā arī procijas apjoms ir pietiekams.
Vanadziņa restorāns piedāvā trīs desertus. Mājas saldējuma izlasi, kurā ietilpst ķiršu, šokolādes un iebiezinātā piena saldējuma bumbas. Mājas zefīra deserts ir biezpiena krēms ar bezē un rozmarīna saldējumu, tam visam apkārt ir cukurota stikla ovāls un svaigas zemenes.
Vispopulārākais un viens no firmas ēdieniem restorānā ir siera kūka. Tā ir īpaša ar to, ka nav regulāra siera kūka, bet katra sastāvdaļa ir atsevišķi uz šķīvja. Sviesta cepums, dzērveņu drumstalas un cukurotas brūklenes- oriģināli noformēts.
Pamatā ēdienkarte ir plaša, un ēdieni tiek gatavoti no svaigas produkcijas, tomēr ir nepieciešama plašāka ēdienkarte tieši vegāniem un veģetāriešiem.

9.SADARBĪBAS UN INFORMĀCIJAS PLŪSMA
Vanadziņa restorāns vēl sadarbojas ar “ENTERGAUJA”, caur kuriem notiek gan viesnīcu rezervācijas, gan arī apmeklētāji uz restorānu.
Cēsīs informācijas aprite ļoti aktīvi notiek caur Cēsu tūrisma centru, kurš organizē gan restorānu nedēļas, gan cita veida pasākumus ēdinātājiem.
Lai reklamētu un popularizētu savu uzņēmumu, kā arī komunicētu ar klientiem, darbinieki izmanto Vanadziņa restorāna mājaslapu: https://vanadzinarestorans.lv/ , google business un sociālo tīklu platformas: Facebook un Instagram.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −12,27 €
Work pack Nr. 1390772
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register