Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:121577
 
Author:
Evaluation:
Published: 08.01.2007.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Endrjū Loids Vēbers dzimis 1948.gada 22.martā mūziķu ģimenē. Tēvs Viljams Loids Vēbers bija mūzikas teorijas un kompozīcijas pasniedzējs Karaliskajā mūzikas koledžā un Londonas Mūzikas koledžas direktors. Māte Džīna mācīja skolēniem spēlēt vijoli un klavieres. Brālis - Loids Vēbers šobrīd slavens čellists. Endrjū izrādījis apbrīnojamas muzikālās dotības. Jau triju gadu vecumā viņš spēlēja vijoli, sešos gados mežragu un klavieres. Jau tad viņš pats sacerēja mūziku un uzskatīja, ka tas ir lietderīgāk nekā atskaņot citu autoru darbus.Deviņu gadu vecumā viņš sarakstījis pirmo sacerējumu "Svīta rotaļu teātrim", kuru publicēja izdevumā "Mūzikas skolotājs".
2. Izglītība. 1956.gadā Endrjū iestājās Vesminsteres skolā, kur aizrāvās ar viduslaiku arhitektūru un vēsturi. Loģisks turpinājums tam – Magdalēnas koledža Oksfordā. Beidzot šo augstskolu viņš būtu kļuvis par viduslaiku arhitektūras speciālistu. Taču Endrjū nebija aizmirsis mūziku un meklēja cilvēku, kas rakstītu tai tekstus. Tikšanās ar Stīvu Raisu 1965.gadā vainagojās ar vairākiem kopdarbiem. Oksfordu Vēbers nepabeidza. Tā vietā viņš noklausījās orķestra kursus Gildholas Mūzikas koledžā, kā arī kompozīcijas kursus Karaliskajā Mūzikas koledžā.
3. Endrjū Loids Vēbers ir trīs reizes precējies. Otrā sieva – Sāra Braitmena piedalījusies 1981.gada "Kaķi" pirmizrādē. Arī mūziklā " Operas spoks" viņa izpildījusi Kristīnes lomu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register