Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:798274
 
Evaluation:
Published: 21.02.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Vai vispār ir tāda iespēja sekmēt audzināšanas darbību? Domāju, ka jā, noteikti. Audzināšana realizējas kā cilvēku darbība, kas ir pamats un avots audzināšanas procesam. Audzināšanas darbība, tāpat kā jebkurš cilvēka darbības veids, ir mērķtiecīga, priekšmetiska, apzināta un brīvprātīga. Audzināšanas mērķis ir sekmēt audzēkņu attieksmes veidošanos, tātad audzināšanas darbības priekšmets vienmēr ir audzēkņu daudzveidīgās attieksmes.
Kāds tad ir mērķis tam, ka tiek sekmēta, vai gluži pretēji bremzēta audzināšanas darbībā izglītības iestādēs? Mērķis nenoliedzami ir izveidot pilnīgāku mācību procesu, ar vairāk kvalitatīvākām un sekmējošākām iespējam, lai skolēns pilnveidotos un radoši augtu, un attīstītos. Nav svarīga kvantitāte, bet gan tieši otrādi- kvalitāte, kas šajos laikos reti kur ir sastopama lieta Tas ir grūts uzdevums gan pedagogam, gan visai valstij, cik nu lielā mērā tas skar valsti. Neviena pedagoģiskā darbība nav bez nepilnībām, tā nekad nevar būt perfekta, vienmēr būs kādas nepilnības. Nedomāju, ka viss process ir atkarīgs tikai no skolotāja, bet arī no valsts, no izglītības ministrijas. Skolotāja izaugsme un tālāk izglītība nesaraujami saaužas gan ar skolēnu attīstību, gan ar skolotāja darbību apkārtējā sabiedrībā.
1.Kā pirmo es noteikti pieminēšu ārpusklases darbu, respektīvi, tie ir dažādi pulciņi jeb ārpusstundas nodarbības, piemēram, koris, dažādas sporta aktivitātes. Kāpēc tas viss ir vajadzīgs?…

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −3,48 €
Work pack Nr. 1116922
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register