Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:685756
 
Evaluation:
Published: 21.05.2004.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Baltā – baltās krāsas cienītājam ir teicami attīstīta iztēle. Šis cilvēks spēj sacerēt ticamas pasaciņas visdažādākajās dzīves situācijās. Vēl viņš augstu vērtē mierpilnas cilvēciskas attiecības. Ja kaut kas gauži nepatīk sāk vairīties no cilvēkiem un izvēlas vientuļnieka takas un šādā situācijā ļoti būtiskas būtiskas būs tuvāko cilvēku rūpes un uzmanība. Cilvēkiem kuri iecienījuši balto krāsu vajadzētu izvairīties no skaudības par citu panākumiem.

Baltā krāsa ideāli piemērota vēršiem un jaunavām.

Melnā – melnajai krāsai allaž bijis daudz pielūdzēju. Cilvēks, kas to izvēlas allaž gatavs bezbailīgai cīņai un pilnīgai uzvarai, kaislību liesmas un uguņi to dedzina nemitīgi. Ja iemīlas tad kļust kā bez prāta (vismaz no sākuma). Ja kādu ienīst, tad šīs tumšās jūtas un domas viņam ne brīdi neliek mieru. Tā ir sacelšanās, nemieru, stihiju krāsa. Melnās krāsas cienītājs ne vienmēr spēj pareizi novērtēt situāciju, tāpēc dažkārt paliek zaudētājos un pamatīgi no tā cieš. Viņa dzīvē noteicoša loma ir seksam, viņš ir ļoti kaislīgs, sava veida tumsas karalis. Dažkārt mīlas kaislības viņam liek aizmirst visu uz pasaules. Neatkarīgi no apstākļiem viņš vienmēr iet cauri sienām, nekas to nespēj apturēt ceļā uz iecerēto mērķi. Piemīt negatīvas īpašibas kā nevaldāmas emocijas un vēlme izkašķēties ar visiem pēc kārtas.

Melnais piemērots lauvām un mežāžiem.

Sarkanā – cilvēks, kas sajūsminās par sarkano krāsu ir kaislīgas dabas. Viņam patīk būt līderim un vadīt citus. Tas viņam arī izdodas, ja vien spēj tikt galā ar liekām emocijām un pārlieku lielām ambīcijām. Viņu reti moka sirdsapziņas pārmetumi, reti atzīst savas kļūdas. Vispār sarkanā ir dzīvnieciskas kaisles krāsa. Sarkano iecienītākās nodarbes vai hobiji noteikti būs saistīti ar risku. Jārēķinās ar pārspīlējumiem paša persōnībā: no pussvētā līdz aprobežotam diktatoram. Var viegli aizsvilties, bet ļaunu prātu ilgi netur.
Sarkanā, aveņkrāsas un purpura ieteicamas gan apģērbā gan vidē auniem, lauvām, strēlniekiem, skorpioniem un romantiskajiem svariem.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register