Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:103191
 
Evaluation:
Published: 03.12.2003.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Aizdevums ir virzītājspēks uzņēmuma attīstībai un sekmē uzņēmējdarbības attīstību kopumā. Parekss bankas aizdevumu programma biznesam, palīdzēs jūsu uzņēmumam iegādāties nepieciešamās biznesa iekārtas, darba telpas un citus pamatlīdzekļus, veikt nekustamo īpašumu remontu, rekonstrukciju, kā arī būvniecību, iegūt apgrozāmos līdzekļus un stabilizēt uzņēmuma naudas plūsmu.
Nepietiekama kredīta nodrošinājuma gadījumā mazajām un vidējām uzņēmējsabiedrībām (komercsabiedrībām) rekomendējam izmantot Latvijas Garantiju aģentūras piedāvātos pakalpojumus. LGA savā vārdā izsniedz vidējā un ilgtermiņa aizdevumu garantijas Parekss bankai, kas veic mzo un vidējo uzņēmējsabiedrību finansēšanu.
Izvēlēties piemērotāko finansējuma veidu atbilstoši izvēlētajiem mērķiem var būt apgrūtinoši. Tāpēc mēs esam šeit, lai palīdzētu jums pieņemt pareizo lēmumu.
Izdevīga darījuma realizēšanai saņemt līdzekļus bez ķīlas jūs varat, izmantojot bankas konta overdraftu. Savukārt tehniskais overdrafts dos iespēju jums saņemt uzņēmuma darbībai nepieciešamos līdzekļus pret ienākošo maksājumu ķīlu.
Bankas kredītlīnija būs jums nepieciešama, ja vēlēsieties vienlaicīgi vai pēc kārtas ņemt vairākus kredītus dažādiem mērķiem, noteikta limita ietvaros.
Savukārt, aizdevums ir labākais risinājums, ja vēlaties paplašināt savu biznesu vai papildināt savus īstermiņa resursus. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register