Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:111870
 
Evaluation:
Published: 14.11.2016.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Used
Extract

Lopkopības nozares nozīme Krievijā samazinās, tomēr Krievija ir viena no lielākajiem gaļas importētājiem pasaulē. Krievijas eksporta apjomi 2006. gadā sasniedza 303.93 miljard. ASV dolāru, kā galvenās eksporta preces nafta 32%, dabas gāze 14,2%, dīzeļdegviela 6,7%, mašīnas un iekārtas 4,9% sastāda šo eksportu. Savukārt Krievijas importa apjomi 2006. gadā sasniedza 164.69.6 miljard. ASV dolāru, kā galvenās importa preces ir mašīnas un iekārtas 35,7%, vieglie auto 9,2% , medikamenti 3,9% un arī melnie metāli 2,3%.
Krievija ir ne tikai apdzīvotākā Eiropas valsts, bet arī Eiropas valsts ar lielāko pirktspējīgo pieprasījumu. Ekonomikas dati rāda , ka Krievija kļūst mazāk atkarīga no preču cenas attīstības, vērojama arī pievēršanās arī citiem sektoriem, tomēr preces ir galvenais ekonomikas rezultātu ietekmējošais faktors valstī.
Par Krievijas prezidentu 2000. gadā tika ievēlēts Vladimirs Putins, reformu process pēc saskaņotā sākuma 2000. gadā , kad valdība uzsāka ilgtermiņa plānu, lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi un modernizētu ekonomiku, pēdējos gados tomēr ir palielinājusies. Notikumi Putina prezidentūras laikā ir ieguvuši plašu rezonansi visā pasaulē. Starp populārākajiem var minēt centrālās varas ietekmes nostiprināšanu Krievijā, vēršanos pret preses brīvību un politiskajiem oponentiem, iebraucēju ierobežošana , sociālās palīdzības sistēmas atcelšanu un citus, kas radikāli mainīja visu ierasto sistēmu valstī. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register