Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:692984
 
Author:
Evaluation:
Published: 03.01.2017.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Extract

No Albānijas valdības puses nav bijuši centieni atbalstīt kada kultūras centra radīšanu vai citas struktūras, kas veicinātu valodas un kultūras identitātes saglabāšanu starp albāniešiem, kas dzīvo ārzemās. Ne Kultūras ministrija, ne arī Darba ministrija nerisina sociālos jautājumus, kaut arī ir izstrādātas "kultūras attīstības" programmas. Šādos gadījumos Albānijas valdība balstās uz starptautisko finansējumu. Albānijai ir pieejami Eiropas un starptautisko kultūras fondu sadarbības iespējas, lai veicinātu un palīdzētu attīstīt svarīgākos sasniegumus nacionālās kultūras attīstībai ārzemēs. Pēdējo desmit gadu laikā Eiropas Padome ir nozīmīgākais un svarīgākais partneris starptautiskajā kultūras sadarbības attīstībā.
Katru gadu novembrī tiek organizēts festivāls “The Tirana International Book Fair”, kura dalībnieki galvenokārt ir no Grieķijas, Itālijas, Maķedonijas, Melnkalnes, Kosovas un Francijas. Šī festivala galvenais mērķis ir iepazīstināt ar jaunākajām publikācijām Albānijā un tulkojumiem no albāņu valodas. Šī festivāla esamību atbalsta Tūrisma, Kultūras, jaunatnes lietu un sporta ministijas un Albānijas atvērtās sabiedrības fonds – Sorosa fonds.
Albāņu mākslinieki ir pārstāvēti starptautiskajosfestivālos ārzemēs, piemēram, Venēcijā - vizuālā māksla, kino festivāls, Internacionālais teātra festivāls Kairā, …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register