Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:721587
 
Evaluation:
Published: 25.01.2021.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Extract

„'Olainfarm' noslēdz jaunus sadarbības līgumus par ražošanas paplašināšanu”
“Pagājušajā nedēļā farmācijas uzņēmums AS "Olainfarm" piedalījās starptautiskā farmācijas nozares izstādē "CPhI Worldwide 2018" Madridē, kurā noslēdzis vairākus jaunus sadarbības līgumus par ražošanas paplašināšanu, informēja uzņēmuma pārstāve Dana Hasana.”
Olainfarm" izstādes laikā noslēdza līgumus ar partneriem Japānā, Ukrainā, Krievijā un Itālijā, kas nostiprināšot esošo sadarbību un palielināšot pasūtījumu apmērus.”
“Izstāde vēlreiz apliecināja, ka mūsu produktu portfelis ir pievilcīgs ar to, ka esam vairāku oriģinālproduktu ražotāji, par kuriem šobrīd pasaulē ir liela interese - gan austrumos, gan rietumu tirgos. Vienlaikus pasaulē aug prasības pēc vides un kvalitātes nodrošinājuma, un "Olainfarm" izpilda šos kritērijus, kas veicina interesi par mūsu gatavajām zāļu formām un aktīvajām vielām, un ceļ konkurētspēju," skaidroja Grigorjevs.”
Secinājums: Olainfarm darbojas arī pasaulē un paplašina sadarbības partnerus. Olainfarm ražo produkciju, kas ir aktuāla arī citur pasaulē. Uzņēmums starptautiski kļūst aizvien konkurētspējīgāks, jo piedāvā kvalitatīvu produkciju.
”Olainfarm dosies uz Irānas tirgu”
"Pēc panāktās vienošanās par Irānas kodolprogrammas ierobežošanu un līdz ar to arī sankciju samazināšanas ir uzlabojušās iepriekš apgrūtinātās norēķinu veikšanas iespējas, tāpēc esam atsākuši sarunas ar potenciālajiem pircējiem par ķīmisko substanču eksportu. Tomēr ir jāņem vērā, ka ilgstošo sankciju rezultātā galvenie substanču piegādātāji Irānā ir ražotāji no Ķīnas un Indijas, tādēļ ir jāpārvar ļoti liela konkurence gan izvēles, gan cenu ziņā."

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register