Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:761140
 
Author:
Evaluation:
Published: 17.06.2014.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 3 units
References: Used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
1.  Vēsture    4
2.  Makaronu ražotne    5
2.1.  Izmantojamās iekārtas makoronu ražotnē    5
2.2.  Makaronu ražošana    5
2.3.  Makaronu fasēšana    5
2.4.  Iepakojamo materiālu lietošana makaronu ražotnē    7
  Izmantotā literatūra    8
Extract

Mīkla tiek izspiesta caur matricu, formēta un nogriezta. Pēc tam tas vis iet cauri priekšžāvēšanas iekārtai. Priekšžāvētāja temperatūra sasniedz 70 – 80 oC. Priekšžāvētājā tiek izžāvēti aptuveni 10 % mitruma. No priekšžāvētāja iet uz žāvētāju. Žavētāja temperatūra sasniedz līdz 90 oC, arī šajā iekārtā tiek izžāvēti aptuveni 10 % mitruma. Ja sākotnēji makaronu mitrums ir apmēram 33 %, tad pēc žāvēšanas tas ir apmēram 12 %. Pēc tam tas vis iet caur atdzesēšanas iekārtu. Dzesētājā ar gaisa plūsmu makaronus atdzesē līdz apmēram 20 oC. Pēc tam gatavā produkcija iet uz glabāšanas tvertnēm no kurām iet uz fasēšanu [3].…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register