Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:224146
 
Evaluation:
Published: 24.11.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 4 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Ievads    3
  Parex banka    4
  BTB    5
  Cenrādis    7
  Bankas galvojumi    8
  Parex banka    8
  BTB    9
  Konosaments    10
  Secinājums    11
  Izmantotā literatūra    12
Extract

Parex banka dibināta 1992.gadā kā privāta Latvijas komercbanka. Savas pastāvēšanas laikā Parex banka ir kļuvusi par universālu banku, kas pilnu bankas pakalpojumu spektru piedāvā ne tikai privātpersonām, bet arī juridiskām personām, īpaši specializējoties uz biznesa operāciju apkalpošanu vietējiem komersantiem. Par Parex bankas vizītkarti kļuvusi klientu uzticība un pakalpojumu sniegšanas augstā profesionalitāte.
Parex banka ir Latvijas komercbanku sistēmas līderis aktīvu, noguldījumu, kā arī kapitāla un rezervju apjoma ziņā. Parex banka ir kļuvusi par pirmo komercbanku Latvijas vēsturē, kuras aktīvi pārsnieguši 1 miljardu latu (1,5 miljardu eiro) robežu. Patlaban bankas intereses tiek pārstāvētas 10 pasaules valstīs, tajā skaitā Lietuvā un Igaunijā, kā arī Lielbritānijā, Vācijā, Zviedrijā, Japānā, Krievijā un citās NVS valstīs. Tāpat klientus apkalpo meitas bankas AP Anlage und Privatbank (Šveicē) un Parex Bankas (Lietuvā). No 2004.gada 1.maija, kad Latvija iestājās Eiropas Savienībā, Parex banka pilnībā pakļaujas Eiropas likumdošanas prasībām, kā arī bankas darbību regulējošiem normatīviem aktiem.
Parex bankas darbība ir orientēta uz privātpersonu un korporatīvo klientu apkalpošanu, privātbaņķieru pakalpojumu sniegšanu, aktīvu pārvaldīšanu, investīcijām, noguldījumiem, kreditēšanas pakalpojumu sniegšanu privātpersonām un juridiskām personām, kā arī biznesa operāciju apkalpošanu Latvijā un ārpus tās robežām.
Banka saviem klientiem piedāvā plašu maksājumu un kredītkaršu spektru, mūsdienīga līmeņa interneta bankas pakalpojumus (Parex interneta bankas pakalpojumi tiek pakārtoti atbilstoši klientu vajadzībām – gan privātpersonām, gan arī lielajiem uzņēmumiem).…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register