Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:463790
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.05.2020.
Language: Latvian
Level: Elementary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Ansis-Zenta Zenta saprata, ka viņa nevarēs būt laimīga ar Ansi, ka viņi nav radīti viens otram. Jo viņš vairāk dzīvo sapņu pasaule nekā realitātē “Tu esi bez mērķa, tu esi sapņotājs. Man ir jāatsakās no tevis, citādi tu mani novedīsi uz postu..”
Ansis – Tēvs „Kamēr neesi vīrs negremdējies mīlestībā, citādi viņa tev taps par pazušanu.”Ansis atstājot māju, viņš teica: „Ej, Ansi, mācies, strādā uzcītīgi! Tev pieder pasaule!”, „Ej savu ceļu, pa kuru tev nolemts staigāt kamēr neaizmirsti nekad vienkāršs būt un nekad sevi neviltot. Kad cilvēks paliek dabisks, tad viņš arvien kaut kam vēl der, ja arī viņa spēki citādi vāji.” Anša attiecības ar tēvu bija ļoti sirsnīgas kā diviem labiem draugiem, tomēr Anša tēvs atzina, ka viņa dēlam trūkst vīrišķības.
Ansis – Māte „Tēvs, mežkungs un Zenta grib, lai topu vīrišķīgs, vienīgi māte grib, lai palieku kā bērns. Palikšu kā bērns!”
Ansis – Anna Viņa uzskatīja, ka viņš bija jūtīgs, dziļas mīlestības spējīgs. Viņa ar visu sirdi vēlējās padarīt Ansi laimīgu, piederēt viņam, ar miesu un dvēseli.
Ansis -Tālheims Tālheimam nebija savu bērnu un viņam ļoti patika Ansis. Viņš bija ļoti labs un sirsnīgs puisis. Tālheimam bija ļoti žēl, ka viņš vārgst nezināšanā un sapņos, Ansis pat mēģināja zvejot pērles Gaujā. „Tu esi mūsu cerība, tev jātop par mūsu laimi!”

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register