Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:392623
 
Author:
Evaluation:
Published: 26.04.2021.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

7. Slēdziens par piena svaigumu piena pilnvērtīgumu piena tīrību:
Dotais paraugs nav pielietojams uzturā, jo:
1. Piena konsistence nav šķidra un atgādina sarūgušo pienu, līdz ar to var secināt, ka dotais paraugs ir piesarņots ar mikroorganismiem, vai arī nepareizi tika uzglabāts.
2. Šim paraugam arī piemīt rūguša piena smaka, kas arī norāda uz to, ka dotais piens nav svaigs.
3. Iedzeltena krāsa un piemaisījumu neesamība liecina par parauga tirību.
4. Šim paraugam ir palielināts blīvums, ko var paskaidrot ar sarūguša piena konsistenci.
Šis piens ir attaukots, par ko liecina samazināts tauku daudzums, kas norāda uz to, ka šis piens nav ar taukiem bagāts. Bet dažos gadījumos šis radītājs var norādīt uz slikto pienu kvalitāti. Dotais paraugs nederēs dažas pienu produkcijas ražošanai (piemēram, sviests, siers un ttl.).
5. Piena sausais atlikums un attaukota sausna pārsniedz normu, kas liecina, ka dotāja parauga ir palielināts olbaltumu daudzums. Piens pēc sastāva ir pilnvērtīgs.
6. Piena skābums pārsniedz normu, līdz ar to dotais paraugs nav svaigs. Taču doto paraugu nemēģināja padarīt makslīgi svaigāku, izmantojot sodu.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register