Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
5,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:122366
 
Author:
Evaluation:
Published: 11.05.2009.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: n/a
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Satura rādītājs    2
  Pasākuma ieceres apraksts    3
  Nepieciešamības pamatojums    4
  Koncepcija    5
  Nozares situācijas raksturojums    6
  Fotokonkursa nolikums    7
  Reģistrācijas forma    11
  Ziņa medijiem    12
  Ziņa medijiem    13
  Scenārija plāns    14
  Projekta kopsavilkums    16
  Project summary    16
  Pielikumi    17
  Attēli no izstādes atklāšanas    18
Extract

Nozares situācijas raksturojums
Fotogrāfijas menedžments ir gluži jauna nozare. Menedžeri kā izstāžu, ekspozīciju un pasākumu rīkotāji pastāvējuši jau sen, tomēr apzīmējums „fotogrāfijas menedžments” ir nesen ieviests vārdu savienojums. Šīs nozares nosaukums cēlies no angļu valodas vārda management, kas nozīmē vadībzinības – prasmes vadīt uzņēmumu, ietverot plānošanu, organizēšanu, personāla veidošanu, stimulēšanu un kontroli. Latviešu valodā vārdam „menedžments” un to tā atvasinātajiem vārdiem ir šaura nozīme (pasākumu, norišu vadība, impresārijs, komandas vadītājs), toties angļu valodā šo vārdu lieto ekonomikā, biznesa vadībā, bioloģijā, datorterminos, enerģētikā, sadzīvē un citās nozarēs. Foto menedžmentā vissvarīgākais ir attiecīgajam projektam izvēlētās komandas vadītājs jeb menedžeris.
LU AVIV biedrība arī agrāk savā praksē izmantoja fotogrāfiju kā savu ideju īstenošanas instrumentu radošai un saturīgai laika pavadīšanai, iesaistot šo mākslas nozari neformālajā izglītībā. Tā piemēram, vasarā notikušajā jauniešu nometnē „Laukiem jauniem būt!” viens no pamatuzdevumiem nometnes dalībniekiem bija nofotografēt visvērtīgākos lauku dzīves mirkļus. Vēlāk tika veikta fotoattēlu atlase, kā rezultātā labākie darbi tika izstādīti apskatei.
2007. gada maijā LU AVIV biedrība rīkoja fotokonkursu „LU AVIV labākā bilde 2007”, kas notika biedru starpā. Tā mērķis bija atrast jaunos talantus biedrībā un noskaidrot labāko 2007. gada fotoattēlu, kas tika uzlikta uz diska vāciņa. Diskā atradās visas konkursam iesniegtās fotogrāfijas.
Rīgas Atkarības profilakses centrs 2006. gada oktobra sākumā īstenoja izglītības programmu „Jauno līderu izglītība atkarības profilaksē”. Programmā piedalījās 120 Rīgas vidusskolu un profesionālās vidējās izglītības mācību iestāžu audzēkņi, vecumā no 15 līdz 17 gadiem.
Viens no projekta fotokonkursa mērķiem bija veicināt jauniešus aktīvi piedalīties sabiedrības procesos, kas vērsti uz dzīvesveida bez atkarību izraisošām vielām un procesiem popularizēšanu.
Nesen GreenDoTM kompānija tika izsludinājusi fotokonkursu un aicinājusi visus Latvijas iedzīvotājus piedalīties fotokonkursā, kura uzdevums ir atspoguļot cilvēku dzīves skaistās puses. Aktīvu un veselīgu dzīves veidu, harmoniskas attiecības ģimenē un dzīvi saskaņā ar dabas likumiem un cilvēciskām pamatvērtībām. Konkursa mērķis bija dot iespēju dalīties priekā par veselīgu un harmonisku dzīves veidu un popularizēt to.

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register