Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:121555
 
Author:
Evaluation:
Published: 27.11.2005.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Radzenes topogrāfijas ir domāta radzenes lieluma rādiusa noteikšanai, tā sniedz visdetalizētāko informāciju par radzenes liekumu, izmantojot mūsdienīgu datoru un programmas, kurās tūkstošiem mērījumi tiek uzņemti un analizēti dažās sekundēs. Dators rada krāsainu karti no iegūtajiem datiem. Radzenes topogrāfs projicē sērijveida apgaismotus apļus uz radzenes virspuses, kas rada īstu attēlu; iekārta salīdzina šo radīto attēlu ar objekta izmēru un tad dators var izkalkulēt radzenes liekuma rādiusu.
Šie atstarotie gaismas apļi tiek analizēti ar datora palīdzību un tiek ģenerēta radzenes topogrāfiskā karte. Topogrāfiskā karte un datorizētā datu analīze atklāj visa veida radzenes kropļojumus, piemēram, radzenes rētas, kā arī radzenes liekuma rādiusu un astigmātisma meridiānus. Šī karte tiek interpretēta tāpat kā citas topogrāfiskās kartes. Vēsās zilās un zaļās krāsas tonējums reprezentē plakanākos radzenes apgabalus, bet siltie sarkanie un oranžie tonējumi reprezentē stāvākos apgabalus. Šī radzenes karte atļauj reāli formulēt “3-dimensijas” radzenes tonējuma karti.
Šī informācija ir noderīga, lai novērtētu un koriģētu astigmātismu, pārbaudītu radzenes slimības, un atklātu dažādas radzenes irregularitātes, kā arī ir būtiska pacientiem, kas domā par refrakcijas ķirurģiskām procedūrām, piemēram, lāzera procedūrām un var būt arī nozīmīga pacientiem, kas jau pārcietuši ķirurģiskās refrakcijas operācijas, un kam jāseko līdzi vai viss kārtībā. Mērot astigmātismu ir svarīgi plānot refrakcijas ķirurģiju, kā arī pielaikojot kontaktlēcas un kalkulējot acs lēcas stiprumu. …

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register