Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:148392
 
Author:
Evaluation:
Published: 02.08.2022.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

2) Gribētu teikt, ka ideāla cilvēka nepastāv, taču katram ir savs iedomu ideāls, kurš atbilst sevis izvirzītiem kritērijiem. Manuprāt, ideāla sieviete ir tāda, kura spēj radīt mājas sajūtu, viņa ir gādīga un tāda, kura ar acu skatienu pievelk, kuras klātbūtnē viss šķiet krāsaināks. Ideāla sieviete ir tāda, kura ienāk telpā un ar savu smaidu spēj radīt smaidu, ar savu pieskārienu spēj pārvērst drūmāko dienu gada saulainākajā dienā. Sievietei ir jābūt pārliecinātai un racionālai, viņa zina, kā rīkoties katrā situācija, pat ja nezin, tad pieiet visam ar vēsu prātu un rod atbildes.

3) Apziņas pagrīde ir zemapziņa – netieša apziņa, kas agrāk vai vēlāk nonāk pie cilvēka tiešās apziņas, tā ir kā sajūta, kura ir noslēpta pagrīdē, kura gaida, kad cilvēks to uzklausīs.

4)
• Cilvēks, kurš ir apveltīts ar puķes naivo gudrību ir tāds, kurš spēj ātri atvērties, ir nedaudz dzīvē naivs, ir gatavs mesties izaicinājumos, daudz neapdomā un dara, neskatoties atpakaļ.
• No sirdsapziņas nevar pārtikt, jo bieži vien mums ir jāpārkāpj savai sirdsapziņai, lai nonāktu savā mērķi, ne vienmēr klausīšanās sirdsapziņā noved pie vēlamā rezultāta, tāpēc ir jāprot izvērtēt, kad sirdsapziņā vajadzētu ieklausīties un kad nē. Bez sirdsapziņas nevar iztikt, jo ikviens cilvēks tiecas pēc “tīras sirdsapziņas”, taču ne vienmēr mēs to spējam atstāt tīru un baltu.

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register