Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:319282
 
Author:
Evaluation:
Published: 31.03.2011.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Saldo ēdienu gatavošanai izmanto
Svaigus, žāvētus un konservētus augļus, ogas, dārzeņus (ķirbi, nurkānus, rabarberus) un riekstus;
Bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un organiskajām skābēm; ogļhidrāti, fruktoze, glikoze, daudziem saharoze. Fermenti, ēteriskās eļļas, krāsvielas
Miltus, putraimus, maizi
Pienu un tā pārstrādes produktus
Olas
Cukuru, medu
Garšvielas garšas preces

Garšas uzlabošanai un pilnveidošanai izmanto – kafiju, kakao, vīnu, liķieri, garšvielas (vanilīnu, kanēli). Kons. stabilizētājs – ciete. Konsistenci nodrošina želatīns vai agars.
Saldās zupas – ja nav pasniegta zupa
Augļus, ogas, kompotus, želeju – sātīgi ēdieni
Krēmus, pudiņus, bubertu – liesi (netrekni) ēdieni
Pasniegšanas temperatūras
aukstie +10;+12
saldētie -3;-5
karstie +65…

Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register