Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
4,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:341750
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.12.2010.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Cukurs
To izšķīdina:
Ūdenī (kompotiem);
Novārījumā (kompotiem, ķīseļiem, saldām mērcēm);
Sulā ( želejām, uzpūteņiem).

Salds krējums (35%)
Kā putu veidotājs darbojas krējuma olbaltumvielas, kas plānā kārtiņā apņem tauku lodītes. Jo tauku lodītes ir lielākas, jo šī kārtiņa ir biezāka un krējums labāk saputojas.
Vislabāk krējumu saputot, kad t 0 ir 4 – 7 0 C. Zemā temperatūra pasargā no sviesta veidošanās.
Putošanas laikā krējuma tilpums palielinās 2 – 2,5 reizes, bet, sasniedzot maksimālo tilpumu.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register