Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:291555
 
Evaluation:
Published: 15.12.2006.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

Stafete “Savācējs”
Apraksts:

1;2 dalībnieks:- sasien kopā vienu kāju pie potītēm. Viens dalībnieks paņem rokā virtuves cimdu, bet otrs knaģi. Tad abi dodas stafetē ar sasietām kājām. Kad dalībnieki ir nokļuvuši līdz riņķim, kurā atrodas priekšmeti, viņi, izmantojot tikai cimdu un knaģi salasa divus zīmuļus abi kop Dalībnieki nedrīkst izmantot brīvo roku un citas ķermeņa daļas. Lai vieglāk būtu salasīt priekšmetus dalībnieki drīkst nomesties uz ceļiem. Kad abi priekšmeti ir salasīti, dalībnieki to iemet maisā un dodas atpakaļ. Nododot stafeti nākošajiem diviem dalībniekiem. Pēc stafetes nodošanas pirmie divi dalībnieki pamet spēles laukumu.
3;4dalībnieks – ir sasieti pie plaukstas locītavām un saņēmuši cimdu un knaģi dodas stafetē pie riņķa. Un salasa 2 sērkociņus. Kad sērkociņi ir salasīti, dalībnieki to iemet maisā. Pēc tam dodas atpakaļ tādā pašā veidā. Un nodod stafeti nodod piesitot nākamajam dalībniekam. Pamet laukumu ar visu cimdu un knaģi.
5;6 dalībnieks- viens nostājas stājā uz rokām, otrs paņem viņu aiz kājām. Viņi šādi, “kerrā” dodas līdz aplim un dalībnieks, kurš atrodas uz rokām salasa divas tējas sveces stāvot tādā paša pozā uz rokām. Salasītās sveces iemet maisā . Dalībnieki atpakaļ dodas skrienot nododot stafeti nākamajam dalībniekam.
7vai/un 8 dalībnieks- pēdējo posmu veic skrienot līdz maisam, un atnesot to pie starta līnijas, ja komandā ir astoņi dalībnieki, tad šo posmu veic kopā ar sasietām kājām pie potītēm. Ja komandā ir mazāk kā septiņi dalībnieki, tad kāds dalībnieks kādu no posmiem veic atkārtoti.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1151526
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register