Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
  • Starptautiskie kvalitātes standartu veidi un to nozīme kvalitātes sistēmas pilnveidošana un konkurētspējas nodrošināšana uzņēmumos. Vides pārvaldība un standarti

     

    Summaries, Notes4 Economics, Business, Management

2,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:185124
 
Author:
Evaluation:
Published: 28.05.2020.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 5 units
References: Used
Extract

4. Ja Jūs būtu pakalpojumu uzņēmuma vadītājs, kāda veida kvalitātes vadības sistēmu Jūs ieviestu?
Ja es būtu pakalpojumu uzņēmuma vadītājs, es izmantotu ISO 9001 standartu. Izmantojot šo sistēmu, ir iespējams iegūt papildus klientu uzmanību, jo tieši ISO 9001 ir visatpazīstamākā kvalitātes vadības sistēma. Protams, izmantojot šo sistēmu nozīmīgi palielināsies konkurentspēja, kā arī uzlabosies sadarbība ar piegādātājiem un apakšuzņēmējiem. Tas dos ieguvumu uzņēmumam iegūt nepieciešamās izejvielas pakalpojuma sniegšanai. Šī sistēma parādīs klientam, ka uzņēmums var piedāvāt nemainīgi labas kvalitātes produktus un pakalpojumus. Ar šo sistēmas ieviešanu uzņēmums samazinās papildus izmaksas, kuras bieži vien ir saistītas ar brāķa rašanos.
5. Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas (HACCP) būtība
HACCP ir piemērojams jebkuram uzņēmumam, kuram ir jebkāda saistība ar pārtiku, sākot ar tajā izmantojamo produktu audzēšanu, pārstrādi, rāžošanu, izplatīšanu, sabiedrisko ēdināšanu. HACCP sistēma, kas identificē, novērtē un kontrolē apdraudējumu, kas ir nozīmīgs pārtikas nekaitīgumam. HACCP nosaka vispārējus principus un metodi. Ievērojot tos, katrs uzņēmums, atbilstoši savai specifikai, izveido saviem apstākļiem atbilstošu un ērti lietojamu paškontroles sistēmu.
HACCP ieviešanas darba secība:
1. Uzņēmumā ir jānoskaidro visi iespējamie draudi, kas var nodarīt kaitējumu cilvēka veselībai.
2. Jāizpēta iespējamo draudu nopietnība (izraisīto seku smagums).
3. Jānovērtē, kāda ir iespējamība, ka konkrētie draudi var īstenoties.
4. Vienlaicīgi apskatot iespējamo draudu izraisīto seku smagumu un to īstenošanās iespējamību, jānovērtē risks.
HACCP sistēmu ir akceptējušu kā visefektīvāko līdzekli, pārtikas izraisīto saslimstību kontrolei.

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −5,48 €
Work pack Nr. 1379554
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register