Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
1,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:147753
 
Evaluation:
Published: 16.04.2009.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 1 units
References: Not used
Time period viewed: 2000 - 2010 years
Extract

10. vieta
„Alberta dīķi”
„Alberta dīķi” atrodas tikai 5 km no Rīgas robežas, Rīgas rajonā, Garkalnes pagastā. Zemnieku saimniecības īpašnieks Andis Krūmiņš izveidoja savas saimniecības teritorijā atpūtas kompleksu. Galvenā mērķauditorija ir visi tie, kuri par savu atpūtas veidu izvēlas makšķerēšanu, jo zemnieku saimniecības vieni no pakalpojumiem ir makšķerēšana karpu dīķī, karūsu dīķī, kā arī zemledus makšķerēšana. Bet ikviens interesents, kas vēlas atpūsties brīvā dabā, plašajā piedāvājumu klāstā var atrast sev atbilstošo. Piemēram, ir iespējama laivu noma, piedalīšanās izdzīvošanas skolā, atpūtas vietu un telšu vietu izīrēšana, peldošās mājiņas izīrēšana, pirts telpu īre, kā arī citu atpūtas mājiņu īre. (A. Krūmiņš, 2008, ER).
Daudziem šī vieta šķiet kā atradums, bet tie, kas zina par „Alberta dīķiem” noteikti atgriežas vēl un vēl. Ar savu nesamāksloto ārieni un patiesumu, A. Krūmiņš ir piesaistījis daudz tūristu. Jo daudziem tūristiem šis atpūtas komplekss sniedz nebijušas un neaizmirstamas izjūtas. Lieliska vieta, kur var atpūsties brīvā dabā netālu no Rīgas.

9. vieta
„Vanilla Travell”
Uzņēmums dibināts 1995. gadā kā ceļojumu birojs "Tūrisms un Informācija" un šobrīd ir viens no vadošajiem Latvijā, sniedzot pakalpojumus privātpersonām un organizācijām izbraucošā tūrisma jomā. 2005. gadā apkopojot 10 gadu pieredzi, izvērtējot novērotās tendences un nospraužot mērķus tika izveidota preču zīme Vanilla Travel. (Vanilla travel, 2008a, ER) Sniegtie pakalpojumi: avio biļešu rezervēšana, prāmju biļešu rezervēšana, vilcienu biļešu rezervēšana, auto īres rezervēšana, viesnīcu rezervēšana, čārterlidojumi, kā arī individuālie ceļojumi. ( Vanilla travell, 2008b, ER)
„Vanilla Travell” ir jauns uzņēmums, kas palīdz saplāno un realizēt unikālus, ikvienam klientam pielāgotus ceļojumus. Manuprāt, tas mūsdienās ir ļoti svarīgi, jo bieži vien tūrisma aģentūras aizmirst par pašu galveno, par cilvēka vēlmēm, bet aizvien vairāk sāk domāt par peļņu.

Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −2,48 €
Work pack Nr. 1122491
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register