Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
3,49 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:559953
 
Evaluation:
Published: 10.03.2005.
Language: Latvian
Level: College/University
Literature: 2 units
References: Not used
Extract

Šī projekta mērķis ir attīstīt instrumentu, lai norobežotu kvalitātes kategoriju apmērus, tādā veidā grupēt vecāku cilvēku aprūpes sistēmu un individuāli vietējo iedzīvotāju aprūpes sistēmu.
Tas parāda, ka projekts Dānijas kontekstā ietver pārbaudi par to cik labi atšķirīgi viedokļi par cilvēka vajadzībām ir sastopami vecu cilvēku aprūpes sistēmā.
Dānijas vecu cilvēku aprūpes sistēmu var raksturot ar pāris atslēgvārdiem. Tā ir uz sabiedrības bāzes veidota sistēma. Aprūpes pamatprincips ir balstīts uz vietējo varasiestāžu atbildību un tiek paveikts ar vietējo darba ņēmēju iesaistīšanu.
Tā ir ārpus slimnīcas sistēma, kas principā ir tāda pati, kā iepriekš minētā sistēma, kas darbojas neatkarīgi no cilvēka dzīvošanas apstākļiem. Patstāvīgu veco cilvēku lielākā daļa normālos apstākļos, dažreiz ar darbiniekiem nokomplektētās mājās, dažreiz ne.
Tā ir sabalansēta sistēma. Mājās apkalpotāji un medmāsas strādā vienā un tajā pašā organizācijā, tādā veidā atsaucas uz vienu administrāciju. Mājas aprūpe un aprūpe ārstēšanas iestādēs ir sabalansēta un tā rezultātā aprūpe tiek veikta ar darbiniekiem no vienas iestādes.
Modelis par kvalitātes lielumu atspoguļots projektā, kam ir 5 lieluma rādītāji. Pirmie trīs rādītāji ir funkcionalitātes ražīgums, psiholoģiskie resursi, sociālā uzbūve.
Nākošai, palīdzības sniegšana veco ļaužu aprūpē. Šajā četru rādītāju kombinācijā var izteikt viedokli par personības uzvedības spējām, par to, ka persona ir spējīga tikt galā viena vai ar citas personas palīdzību. Pretēja ir vajadzību struktūra. Attiecības starp vajadzību struktūru un izpildītāju darbību tādējādi kļūst operatīvi nosakāmas pēc vēl neatrastajām vajadzībām un tas ir piektais rādītājs modelī. Attiecības starp vajadzības struktūru sastāv no divu metožu kombinācijas: piemēram palīdzība uzkopšanā atnes tīrības sajūtu (lietotāja skatījumā) salīdzinājumā ar to kāda tā bija pirms palīdzība tika sniegta un apstākļiem, ka lietotājs novērtē, ka patreizējais stāvoklis ir pieņemamāks ar to var izteikt distanci vajadzību struktūru un izpildītāju darbību. …

Author's comment
Work pack:
GREAT DEAL buying in a pack your savings −-2,80 €
Work pack Nr. 1113254
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register