Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
14,20 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:294730
 
Evaluation:
Published: 01.12.1999.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: 7 units
References: Not used
Table of contents
Nr. Chapter  Page.
  Datoru ražotāji liek lielas cerības uz NT    2
  Uzdevumi, kuri tika izvirzīti, izveidojot Windows NT    4
  Windows NT arhitektūras moduļi    5
  Aparātu abstrakcijas līmenis    6
  Kodols    7
  Windows NT izpildošā sistēma    7
  Keđa dispečers    8
  Failu sistēmas draiveri    9
  Tīklu draiveri    9
  Windows NT drošības modelis    10
  Secinājumi    11
Extract

Datoru ražotāji ir ar mieru pārpludināt tirgu ar darba stacijām un serveriem, uz kuriem jau ir uzstādīts Windows NT un Gibraltar. Microsoft nepublicē par datus par to, uz cik datoriem tiek instalēts Windows NT, tomēr viņi apgalvo, ka vairāk nekā 40 kompānijas taisās izmantot NT Workstation kā OS uz vairāk nekā 10.000 personāliem datoriem. Pie tam, pēc aptaujas datiem, mēnesī tiek pārdotas vairāk nekā 30.000 OS NT Servera kopijas.
“Nav šaubu NT – tā ir Microsoft veiksme”, - uzskata Marisa Heinsa kompānijas NEC Tehnologies produktu MIPS – NT mārketinga daļas priekšniece. Tāpēc Compaq, Dell, Gateway, NEC, NetFrame un citi datoru ražotāji piedāvā jaunās NT – sistēmas.
11. decembrī NEC pārgāja vienlaicīgi serveru un galda datoru tirgu, izlaižot RISC serveri 2250 un RISC staciju 2250. Sistēmu cena – no 550 līdz 23500 USD, to konfigurācija pieļauj divus procesorus Mips R4400 ar takts frekvenci 250 MHz. NEC kompānijas RISC stacija satur iebūvētus līdzekļus, kuri apstrādā trīddimensiju grafiskus pielikumus, uzrakstītus uz OpenGL bāzes, un tiek pielietoti SAPR laukā un multimēdijiem. RISC serveris, kurš tiek noteikts kā vispārēja pielietojuma komunicēšanās serveris, atbalsta Microsoft BackOffice paketi.
Ražotāji runā, ka NEC veido serverus ar uzstādītu Gibraltar, kurus gatavo izlaist tirgū šā gada sākumā. “Drīz mēs sīkāk uzzināsim par šiem plāniem”, - pārliecināta Heinsa.
Kompānija NetFrame sekoja NEC piemēram un izveidoja NetWare. Tā tikko kā sāka izlaist Cluster Server 8500 – četrspoguļu daudzprocesoru servera ar aukstu kļūdu drošību. Tā minimālā cena - 31900 USD.

Iet daudz runu par NT serveru kļūdu drošību, bet šodien tikai mēs piedāvājam tādas sistēmas”, - paziņoja Keivins Kins, kompānijas NetFrame mārketinga daļas priekšnieks.
Tai laikā Compaq, Dell un Gateway veido NT serverus uz firmas Intel mikroprocesoru bāzes Pentium Pro. Tiek gaidīts, ka NT kļūs par vadošo OS priekš Pentium Pro, tāpēc ka Windows 95 satur 16 kārtu kodu un strādā uz Pentium Pro bāzes ne tik ātri, kā 32 kārtu NT. 1996 gadā NT pārdošanas apjomi pieaugs.…

Author's comment
Editor's remarks
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register