Add Papers Marked0
Paper checked off!

Marked works

Viewed0

Viewed works

Shopping Cart0
Paper added to shopping cart!

Shopping Cart

Register Now

internet library
Atlants.lv library
FAQ
0,99 € Add to cart
Add to Wish List
Want cheaper?
ID number:555261
 
Author:
Evaluation:
Published: 19.11.2003.
Language: Latvian
Level: Secondary school
Literature: n/a
References: Not used
Extract

1.Vārītu zivs ēdieni:
zivi vārīties liek vārošā ūdenī, lai iegūtu kvalitatīvu
vārāmo produktu.

lai iegūtu vāramo šķīdumu, produktu liek vārīties
aukstā ūdenī.

2.Zivju uzturvērtība:
zivs uzturvērtība ir atkarīga no sugas, vecuma un
lieluma.

3.Zivs pirmapstrāde:
atzvīņo
uzšķēršana
atdala galvu un reizē ar galvu izņem iekšas
mazgāšana vai skalošana
pusfabrikātu veidošana
dala porciju gabalos
Tā sagriež zivi:

Vārīšanai Cepšanai





Pirms cepšanas reizēm izdauza ar āmuriņu, lai mazinātu zivs specifisko garšu, pirms termiskās apstrādes.

4.Zivs dalīšana filejās:
1) Veselā veidā – domātas vārīšanai, tvaikošanai un
cepšanai pamatpaņēmienā.…

Author's comment
Load more similar papers

Atlants

Choose Authorization Method

Email & Password

Email & Password

Wrong e-mail adress or password!
Log In

Forgot your password?

Draugiem.pase
Facebook

Not registered yet?

Register and redeem free papers!

To receive free papers from Atlants.com it is necessary to register. It's quick and will only take a few seconds.

If you have already registered, simply to access the free content.

Cancel Register